Facebook Pixel
Henter data...

Rullespand 12 liter - 284710

Varenummer
803284710
Ikke på lager
Brand
80,00  Kr.
Oversigt
  • Plast
  • 12 liter
  • Kunststof sort
  • Stål hank

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch's 12 liters rullespand er et praktisk redskab til malerprojekter og er velegnet til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster. Her er nogle nøglefunktioner ved denne rullespand:

  1. 12 Liter Kapacitet: Med en stor kapacitet på 12 liter kan denne rullespand rumme en betydelig mængde maling. Dette gør det nemt at male større områder uden konstant at skulle genopfylde spanden.

  2. Holdbar Konstruktion: Rullespanden er lavet af robust plast og har en stærk stål hank. Dette sikrer, at den kan modstå belastningen fra maling og kan bruges gentagne gange uden problemer.

  3. Praktisk Design: Rullespanden har et praktisk design med en bred åbning, der gør det let at dyppe en malerrulle i malingen. Den er også udstyret med en stål hank, der gør det nemt at bære spanden rundt på arbejdspladsen.

  4. Anvendelsesmuligheder: Denne rullespand er velegnet til brug med forskellige typer maling og er ideel til malerprojekter på vægge, lofter og andre overflader.

Storch's 12 liters rullespand er et pålideligt og praktisk redskab, der hjælper med at gøre malerarbejdet mere effektivt og bekvemt. Kapaciteten og den holdbare konstruktion gør det til et godt valg til malerprojekter af forskellige størrelser.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullespand 12 liter - 284710
Din bedømmelse