Facebook Pixel

Dalapro

Henter data...

Kvalitet og komfort til indendørsmiljøer
Varemærket Dalapro ejes af Saint-Gobain Sweden AB, Scanspac. I over 70 år har vi udviklet spartelmasser i et tæt samarbejde med professionelle malere. Scanspac leder udviklingen af spartelmasser i Europa, og vi arbejder løbende med innovative løsninger til overfladebehandlinger af vægge og lofter.
Scanspac er en del af Saint-Gobain der har som mål hele tiden at være den ledende inden for bæredygtige byggeprodukter og løsninger på det danske marked.

Produkter med høj kvalitet
Fælles for alle vores produkter er den høje og ensartede kvalitet som giver de bedst mulige resultater. Vi har et bredt sortiment af produkter og systemer til alle formål.

Lokale råvarer
Vores færdigblandede spartelprodukter produceres i Sala og Glanshammar. Man finder vores produkter i alle de nordiske lande og også i store dele af Europa.
 

Bæredygtighed er en ledestjerne i alt vores arbejde
Hos Saint-Gobain Sweden AB arbejder vi løbende og systematisk på at alle dele af vores aktiviteter – fra leverancer af råvarer til leverancer af produkter og servicer til kunder – skal have den højest mulige kvalitet, tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø og have den mindst mulige miljøpåvirkning. Vi arbejder derfor målbevidst med at

  • forske i og udvikle materialer og løsninger
  • forhindre forekomst af affald og bidrage til genvinding af materialer
  • tilbyde systemer og produkter som lever op til aktuelle og fremtidige krav
  • sammensætte produktsystemer – hele produktsystemet er vigtigt for at nå et godt slutresultat for såvel malere som slutbrugere.

5 varer

Sorter faldende
pr. side

5 varer

Sorter faldende
pr. side