Facebook Pixel

Maling helt fri for Konserveringsmidler - maling uden MI

Varer 1-12 af 12

Side
Sorter faldende
pr. side
 1. DinoSil Koncentrat *
  Fra 185,00 DKK.
 2. Dinova Bio Indesilikat - Ytong godkendt
  Fra 535,00 DKK.
 3. CleanAir Dybdegrunder W - Allergivenlig Forankringsgrunder
  Fra 222,00 DKK.
 4. CleanAir Satin 10 - Allergivenlig maling
  Fra 594,00 DKK.
 5. Allergivenlig maling - CleanAir NA 1
  Fra 1.094,00 DKK.
 6. CleanAir loft- & vægmaling - Allergivenlig maling
  Fra 806,00 DKK.
 7. Dinova Bio Indesilikat - Allergivenlig maling
  Fra 490,00 DKK.
  Bedømmelse:
  100%

Varer 1-12 af 12

Side
Sorter faldende
pr. side

Mal dine vægge med god samvittighed!

Rockidan har en række malinger som ikke indeholder konserveringsmidler, blødgører og andre uønskede tilsætningsstoffer der kan give allergi og overfølsomhed.

Malingerne bliver fremstillet i lukkede anlæg som kun bruges til konserveringsmiddelfri maling så der ikke kommer urenheder i malingen der kan være årsag til at sensitive personer får en allergisk reaktion på malingen.

Desværre er der mange som reagerer mod de tilsætningsstoffer og konserveringsmidler der er i traditionel maling og for mange allergikere har det indtil nu været stort set umuligt at finde en vægmaling, der ikke giver kløe og røde øjne. Løsningen er at bruge en maling, som er helt fri for blødgørere og konserveringsmidler, og således også er uden MI (methylisothiazolinon).

Malingen sender derfor ikke allergifremkaldende stoffer ud i boligen. Alle malingens stoffer er testet i koncentreret form på hyper allergikere, uden at det har fremkaldt nogen reaktion.

Få vejledning om maling uden MI

Her på siden har vi samlet nogle af de absolut bedste produkter indenfor allergivenlig maling uden organiske opløsningsmidler, der giver lige så flotte slutresultater som almindelig maling. Hos Rockidan står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål vedrørende købet af maling uden MI. Ring til vores kundeservice på 74 61 33 66 - vi glæder os til at tale med dig.