Facebook Pixel

Maling helt fri for Konserveringsmidler - maling uden MI

Modtag RSS
Henter data...

Varer 1-6 af 13

Side
Sorter faldende
pr. side
 1. CleanAir loft- & vægmaling - Allergivenlig maling
  Fra 950,00 Kr.
  Quick Køb Sammenlign
 2. Allergivenlig maling - CleanAir NA 1
  Fra 1.290,00 Kr.
  Quick Køb Sammenlign
 3. CleanAir Satin 10 - Allergivenlig maling
  Fra 701,00 Kr.
  Quick Køb Sammenlign
 4. CleanAir Dybdegrunder W - Allergivenlig Forankringsgrunder
  Fra 269,00 Kr.
  Quick Køb Sammenlign

Varer 1-6 af 13

Side
Sorter faldende
pr. side

Mal dine vægge med god samvittighed!

Rockidan har en række malinger som ikke indeholder konserveringsmidler, blødgører og andre uønskede tilsætningsstoffer der kan give allergi og overfølsomhed.

Malingerne bliver fremstillet i lukkede anlæg som kun bruges til konserveringsmiddelfri maling så der ikke kommer urenheder i malingen der kan være årsag til at sensitive personer får en allergisk reaktion på malingen.

Desværre er der mange som reagerer mod de tilsætningsstoffer og konserveringsmidler der er i traditionel maling og for mange allergikere har det indtil nu været stort set umuligt at finde en vægmaling, der ikke giver kløe og røde øjne. Løsningen er at bruge en maling, som er helt fri for blødgørere og konserveringsmidler, og således også er uden MI (methylisothiazolinon).

Malingen sender derfor ikke allergifremkaldende stoffer ud i boligen. Alle malingens stoffer er testet i koncentreret form på hyper allergikere, uden at det har fremkaldt nogen reaktion.

Maling til stuer, opholdsrum og værelser

Hos Rockidan har vi et bredt udvalg af maling til stuer, opholdsrum og værelser, hvor du kan være sikker på at malingen vil holde og være med til et godt indeklima. 

Skal du købe maling til dine vægge?

Når du køber maling fra Dinova eller Diessner, er du sikker på at få en maling, som lever op til dine krav til både kvalitet, arbejdsegenskaber og et godt indeklima. Der er et væld af valgmuligheder, når du skal finde den maling, der passer til dit behov. Du finder bl.a. allergivenlig og miljørigtig maling der er med til at givet et godt indeklima. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på 74 61 33 66 eller via mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Hvilken glans skal jeg vælge til mine vægge?

Her er Rockidans anbefalinger til glans afhængigt af rum:
 

 • Stuer/soveværelser: Alt afhængig af hvad glans du gerne vil have på dine vægge er en glans mellem 3-10 ideel. Ønsker du en mere blank overflade på din væg, skal du gå efter en højere glans.
   
 • Børneværelser: Her skal vi bruge en maling, der er praktisk og nem at gøre ren. Vælg  en glans 10.
   
 • Køkken: Her anbefaler vi maling med en glans mellem 10-20. I et køkken kan der være meget damp fra gryderne når du laver mad, og derfor bør du bruge en vægmaling med en højere glans, så fugt ikke kan trænge ind i væggen. Ved en højere glans har vægmalingen en mere slidstærk overflade, og det er med til at man lettere kan holde vægen ren for skidt i et køkken.
   
 • Badeværelse: Her skal du mindst op i en glans 20 eller 60 eller direkte vådrumsmaling. En vægmaling der har høj glans er med til at forhindre idtrægning af vad og dermed give fugtskader.
   
 • Gang: Gå efter en glans 10 eller 20. Så får du flotte vægge, der er nemme at holde rene.

Få vejledning om maling uden MI

Her på siden har vi samlet nogle af de absolut bedste produkter indenfor allergivenlig maling uden organiske opløsningsmidler, der giver lige så flotte slutresultater som almindelig maling. Hos Rockidan står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål vedrørende købet af maling uden MI. Ring til vores kundeservice på 74 61 33 66 - vi glæder os til at tale med dig.