Facebook Pixel

Silikatmaling

Henter data...

2 varer

Sorter faldende
pr. side
 1. Dinova Bio Indesilikat - Allergivenlig maling
  Fra 631,00  Kr.
  Bedømmelse:
  100%
  Quick Køb Sammenlign
 2. Dinova Bio Indesilikat - Ytong godkendt maling
  Fra 631,00  Kr.
  Bedømmelse:
  100%
  Quick Køb Sammenlign

2 varer

Sorter faldende
pr. side

Silikatmaling til indendørs brug

Silikatmaling bruges som allergivenlig maling fordi malingen er uden indhold af MI eller andre opløsningsmidler. Den er derfor særligt god til maling indendørs, hvor den er med til at bevare et godt indeklima. Overflader malet med silikatmaling er samtidig nemme at rengøre, og malingen er meget holdbar, så du sparer både tid og besvær ved at vælge bruge en silikatmaling.

Her på siden finder du hele vores udvalg af indendørs silikatmaling. Gå på opdagelse i udvalget, og find den indendørs silikatmaling eller anden type maling, der matcher dine behov. Derefter kan du nemt bestille malingen med bare få klik online her hos Rockidan! Vi har maling til alle typer af overflader, uanset om du står over for at skulle male inde eller ude.
 

Hvilken glans skal jeg vælge til mine vægge?

Her er Rockidans anbefalinger til glans afhængigt af rum:
 

 • Stuer/soveværelser: Alt afhængig af hvad glans du gerne vil have på dine vægge er en glans mellem 3-10 ideel. Ønsker du en mere blank overflade på din væg, skal du gå efter en højere glans.
   
 • Børneværelser: Her skal vi bruge en maling, der er praktisk og nem at gøre ren. Vælg  en glans 10.
   
 • Køkken: Her anbefaler vi maling med en glans mellem 10-20. I et køkken kan der være meget damp fra gryderne når du laver mad, og derfor bør du bruge en vægmaling med en højere glans, så fugt ikke kan trænge ind i væggen. Ved en højere glans har vægmalingen en mere slidstærk overflade, og det er med til at man lettere kan holde vægen ren for skidt i et køkken.
   
 • Badeværelse: Her skal du mindst op i en glans 20 eller 60 eller direkte vådrumsmaling. En vægmaling der har høj glans er med til at forhindre idtrægning af vad og dermed give fugtskader.
   
 • Gang: Gå efter en glans 10 eller 20. Så får du flotte vægge, der er nemme at holde rene.