Facebook Pixel

Svummesystem

Henter data...

3 varer

Sorter faldende
pr. side

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Rockidan Svummesystem

Hvis man ønsker at få pudset sin facade kan der være gode grunde til at søge andre løsninger end vandskuring. F.eks. at man kan blive helt færdig i en fart og at den flotte overflade holder i mange år frem.

Vandskuring er en populær facadeløsning, men løsningen har en række svage punkter, som både kan betyde hurtig misfarvning og gå hen og blive til skade for både pengepung og husets konstruktion. Vælger man i stedet Rockidan 505 Svumme, får man en række praktiske, byggetekniske og økonomiske fordele, som man aldrig vil fortryde.

Svummen kan trækkes på som en almindelig puds eller kostes på med en anstryger. Det sidste bevarer en synlig stenstruktur og giver et minimalt spild under påføring.

En blanding af betonrenoveringsmørtel tilsat dispersion giver en sejhård, kradsefast puds, der binder ubrydeligt til alt murværk – også de hårdtbrændte gule maskinsten.

Klar til overmaling efter en uge

Svummen er under de rigtige vejrligsbetingelser klar til overmaling efter blot 7-8 dage og skal altså ikke stå og samle fugt vinteren over som en traditionel vandskuring.

Den hurtige udtørring og den vandafvisende overflade betyder desuden, at pudslaget ikke trækker misfarvende stoffer ud fra underlaget, som man ofte ser ved f.eks. indfarvet puds. Man får med andre ord en facade i en ensartet kulør uden lyse skjolder.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 74 61 33 66 eller via mail hvis du vil vide mere Rockidans Svummesystem. Vi glæder os til at høre fra dig.