Facebook Pixel

Zinsser

Henter data...

Om Zinsser®
EKSPERTISE SIDEN 1849
Innovation. Kvalitet. Problemløsning. Zinsser blev grundlagt på disse principper i 1849 og har forblevet tro mod sin oprindelige mission i over 150 år.

Zinsser blev grundlagt af William Zinsser (billedet nedenfor) i 1849. I sin lange historie har Zinsser etableret sig som et brand, der er forbundet med unikke, problemløsende produkter, der imødekommer behovene hos professionelle entreprenører og gør-det-selv'ere.

INNOVATION
Fra introduktionen af shellak på det amerikanske marked i midten af ​​1800'erne til udviklingen af en komplet serie af højtydende primere, vægbeklædningsprodukter og belægninger til langvarig forebyggelse af skimmel og mug, har Zinsser været på forkant med innovation og skabt nye produkter - og nye produktkategorier - for at imødekomme entreprenørernes behov og overgå deres forventninger til kvalitet og præstation.

KVALITET
Gennem årene er navnet Zinsser blevet synonymt med kvalitet. Vores produkter fremstilles på ISO 9001-certificerede faciliteter, hvilket sikrer ensartet, førsteklasses kvalitet. Vores dedikation til kvalitet strækker sig til alle områder af vores forretning.

WILLIAM ZINSSER
Virksomheden har været ansvarlig for mange brancheførst: B-I-N®, den første shellakbaserede primer-sealer; Bulls Eye® 1-2-3, den første vandbaserede universelle primer; DIF®, den første kommercielle løsning til fjernelse af vægbeklædning og Perma-White®, den første mugg og skimmelsikre maling. For nylig lancerede Zinsser Bulls-Eye 123 Plus - en vandbaseret primer, der leverer præstationer, der tidligere kun blev set i opløsningsbaserede primere - hvilket afspejler vores fortsatte engagement i innovation.

PROBLEMLØSNINGSPRODUKTER
Zinsser har opnået ry for at være en virksomhed, der lytter til entreprenører og udvikler nye produkter - eller tilføjer funktioner til eksisterende produkter - for at imødekomme deres skiftende behov.

Det er grunden til, at Zinsser har udvidet sin primer-teknologi for at inkludere nye højtydende, lav VOC-primer-sealers; fører branchen i udviklingen af produkter, der forbedrer opsætning og fjernelse af tapet; og konstant forsker og udvikler nye produkter til langvarig forebyggelse af skimmel og mug.

Hos Zinsser leverer vi produkter af verdensklasse, der imødekommer "virkelige" udfordringer og giver afprøvede og testede løsninger på maleproblemer. Vores patenterede B-I-N primer (billedet nedenfor) har f.eks. aldrig været matchet eller overgået!

Vi forbliver tro mod de traditioner for innovation og kvalitet, der blev etableret af vores grundlægger, William Zinsser: at udvikle problemløsende produkter, som folk kan stole på. Ved at holde fast i disse principper har vi gjort Zinsser til den foretrukne primer for den professionelle maler.