Facebook Pixel

Skimmelhindrende maling

Henter data...

3 varer

Sorter faldende
pr. side
 1. Dinova Bio Indesilikat - Ytong godkendt maling
  Fra 631,00 Kr.
  Bedømmelse:
  100%
  Quick Køb Sammenlign
 2. Dinova Bio Indesilikat - Allergivenlig maling
  Fra 631,00 Kr.
  Bedømmelse:
  100%
  Quick Køb Sammenlign

3 varer

Sorter faldende
pr. side

Maling der effektivt bekæmper skimmel og mug

Kombinationen af høj luftfugtighed og kolde overflader fører meget ofte til kondensproblemer i både private hjem og i erhvervslivet. Disse fugtige overflader vil være stærkt udsatte for skimmel og kan derfor med fordel behandles med skimmeldræbende maling.

En del af problemerne omkring kondens kan skyldes dårlige vaner omkring udluftning og lignende, men i en lang række tilfælde kommer man bare ikke uden om at vægge og lofter ofte eller konstant er mere eller mindre fugtige. Og selv om man opretholder en maksimal hygiejnestandard, så vil aktiv støtte fra en skimmeldræbende overflade være en kærkommen hjælp i mange sammenhænge.

Skimmelproblemerne vil ofte være mest påtrængende ved overvægge over en flisebeklædning, som man kender det i både badeværelser og fødevareindustrien. Selv med den jævnlige og ofte bastante rengøring, der anvendes i industrien, vil skimmelen bide sig fast i krogene og brede sig, så snart højtryksrenseren forsvinder rundt om hjørnet.

Find din skimmelhindrende maling hos Rockidan

Hos Rockidan har vi skimmelhindrende maling til meget overkommelige priser og det er bare med at komme igang med skimmelsaneringen, så du kan få et godt indeklima hvor malingen er med til ikke opstår skimmel og mug.
 

Spørg vores teknikere til råds ved køb af skimmelhindrende maling

Vores tekinkere der sidder parat til at svare på alle spørgsmål, du måtte have vedrørende skimmelhindrende maling - ring på 74 61 33 66. 

Hvilken glans skal jeg vælge til mine vægge?

Her er Rockidans anbefalinger til glans afhængigt af rum:
 

 • Stuer/soveværelser: Alt afhængig af hvad glans du gerne vil have på dine vægge er en glans mellem 3-10 ideel. Ønsker du en mere blank overflade på din væg, skal du gå efter en højere glans.
   
 • Børneværelser: Her skal vi bruge en maling, der er praktisk og nem at gøre ren. Vælg  en glans 10.
   
 • Køkken: Her anbefaler vi maling med en glans mellem 10-20. I et køkken kan der være meget damp fra gryderne når du laver mad, og derfor bør du bruge en vægmaling med en højere glans, så fugt ikke kan trænge ind i væggen. Ved en højere glans har vægmalingen en mere slidstærk overflade, og det er med til at man lettere kan holde vægen ren for skidt i et køkken.
   
 • Badeværelse: Her skal du mindst op i en glans 20 eller 60 eller direkte vådrumsmaling. En vægmaling der har høj glans er med til at forhindre idtrægning af vad og dermed give fugtskader.
   
 • Gang: Gå efter en glans 10 eller 20. Så får du flotte vægge, der er nemme at holde rene.