Facebook Pixel

Grunder

Varer 1-10 af 10

Side
Sorter faldende
pr. side
 1. DinoSil Koncentrat *
  Fra 185,00 DKK.
 2. Dinova Dibesan Mikrorens
  Fra 350,00 DKK.
 3. CleanAir Dybdegrunder W - Allergivenlig Forankringsgrunder
  Fra 222,00 DKK.
 4. Diesco Multi-Isoprimer
  Fra 238,00 DKK.

Varer 1-10 af 10

Side
Sorter faldende
pr. side

 Grundmaling - få et godt resultat med den rigtige grunder

Der findes ingen direkte genvej, når det drejer sig om at male. Det gælder om at gøre et omhyggeligt forarbejde og bruge en maling af høj kvalitet. Så bliver slutresultatet super godt. Hos Rockidan forhandler vi indendørs grunder som er perfekt under malingen. Vejen frem mod et godt slutresultat er brugen af en god grundmaling. Grundig føer maling er det halve af arbejdet. Rockidan har et solidt udvalg af grundmaling og grundere, der sikrer dig et ordentligt underlag inden videre behandling med den slutmaling du har valgt.

Om du skal i gang med at male vægge, døre, vinduer, møbler, køkkenlåger, så begynder ethvert maleprojekt med et grundigt forarbejde, der samtidig sikrer, at slutresultatet bliver flot. Afhængigt af hvilket materiale du arbejder med, findes der mange forskellige grundere som kan hjælpe dig med at få det bedste resultat.
 

Spørg os om grunder og grundmaling

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige typer af grundere der findes, så giv os et kald på 74 61 33 66, hvis du har spørgsmål. Du kan også bruge på online chatten, som du finder nederst i højre hjørne her på siden.