Facebook Pixel

Skimmelhindrende Maling

Henter data...

1 vare

Sorter faldende
pr. side

1 vare

Sorter faldende
pr. side

Maling der effektivt bekæmper skimmel og mug på lofter

Kombinationen af høj luftfugtighed og kolde overflader fører meget ofte til kondensproblemer i både private hjem og i erhvervslivet. Disse fugtige overflader vil være stærkt udsatte for skimmel og kan derfor med fordel behandles med skimmeldræbende maling.

En del af problemerne omkring kondens kan skyldes dårlige vaner omkring udluftning og lignende, men i en lang række tilfælde kommer man bare ikke uden om at vægge og lofter ofte eller konstant er mere eller mindre fugtige. Og selv om man opretholder en maksimal hygiejnestandard, så vil aktiv støtte fra en skimmeldræbende overflade være en kærkommen hjælp i mange sammenhænge.

Skimmelproblemerne vil ofte være mest påtrængende ved overvægge over en flisebeklædning, som man kender det i både badeværelser og fødevareindustrien. Selv med den jævnlige og ofte bastante rengøring, der anvendes i industrien, vil skimmelen bide sig fast i krogene og brede sig, så snart højtryksrenseren forsvinder rundt om hjørnet.

Find din skimmelhindrende maling til lofter hos Rockidan

Hos Rockidan har vi skimmelhindrende maling til meget overkommelige priser og det er bare med at komme igang med skimmelsaneringen, så du kan få et godt indeklima hvor malingen er med til ikke opstår skimmel og mug.
 

Spørg vores teknikere til råds ved køb af skimmelhindrende maling

Vores tekinkere der sidder parat til at svare på alle spørgsmål, du måtte have vedrørende skimmelhindrende maling - ring på 74 61 33 66.