Facebook Pixel

Dame Baselayer Underdel

Henter data...

4 varer

Sorter faldende
pr. side

4 varer

Sorter faldende
pr. side

BASELAYER TIL KVINDER – DERFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE DET!

Hvorfor er det smart med et baselayer under dit almindelige arbejdstøj? Det er det fordi kroppen skal holdes varm og godt tilpas, uanset hvilken intensitet du arbejder med. Bliver du kold skal kroppen bruge unødig energi på at holde sig varm. Energi som du sandsynligvis hellere vil bruge på arbejdet, så du får det maksimale ud af din arbejdsindsats. Et godt baselayer sørger også for at ledt sveden væk fra huden, så du holdes tør – hvilket igen mindsker risikoen for at blive kold.

Udover at holde dig varm og tilpas tilbyder et godt baselayer også en tætsiddende og støttende pasform, som føles behagelig under dit almindelige arbejdsstøj.

DET INDERSTE LAG TØJ SKAL VÆRE FUNKTIONELT

Baselayer giver dig de bedste betingelser for at kunne arbejde tilfredsstillende. Udvalget af baselayer består af overdel og underdele – og du finder både baselayer til varme dage og kolde dage. Der findes et hav af forskellige modeller, så du har mulighed for at vælge det perfekte basislag til netop dig.

Uanset, om det drejer sig om underbukserne eller en undertrøje, er de grundlæggende funktioner for dit inderste lag gældende. Baselayer skal være:

  • Svedtransporterende – fugt og sved skal kunne flyttes fra huden og ud til yderlaget for ikke at starte en uønsket nedkøling.
  • Åndbart – frisk luft skal kunne passere for at skabe de bedste betingelser for din hud. En tør og frisk hud er en glad hud.
  • Fleksibelt – kroppen skal kunne bevæge sig frit, så du udelukkende skal fokusere på din indsats og resultaterne. Strækbart baselayer er udført i et fleksibelt materiale, der følger din krops bevægelser.

KOMFORTEN SKAL HELT TÆT PÅ KROPPEN

For at du kan arbjde optimalt, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og i balance med din krop. Komforten må du endelig ikke gå ned på. Med det rigtige baselayer, er du sikret den bedste komfort helt tæt på kroppen. Her på siden finder du altid baselayer i høj kvalitet, som er:

  • Let
  • Tætsiddende
  • Muskelstøttende
  • Sømløst

Når du køber baselayer hos Rockidan, er du altid sikret høj kvalitet fra anerkendte mærker, som lægger vægt på god stil, komfort og holdbarhed. Men, som det er med så meget andet sportstøj, er det en god idé at investere i mere end ét sæt baselayer, da det ene sæt, man har, af en eller anden grund altid ligger og putter sig i vasketøjskurven, når det skal i aktion.

Bestil dit nye baselayer online her på webshoppen og få det leveret allerede efter kun 1-2 hverdage. Så er du klar til at træne, spille og konkurrere på højeste plan, og få de resultater du drømmer om. Rigtig god fornøjelse med dit nye baselayer til arbejdet!