Facebook Pixel

Maling Glans 20

Henter data...

1 vare

Sorter faldende
pr. side
 1. Dinova EuroLatex 20 - Vægmaling
  Fra 1.133,00  Kr.
  Quick Køb Sammenlign

1 vare

Sorter faldende
pr. side

Maling til gang og entre i glans 20

Hos Rockidan har vi et bredt udvalg af maling glans 20 til gang og entre, hvor du kan være sikker på at malingen vil holde og være med til et godt indeklima. 

Skal du købe maling til dine vægge?

Når du køber maling fra Dinova eller Diessner, er du sikker på at få en maling, som lever op til dine krav til både kvalitet, arbejdsegenskaber og et godt indeklima. Der er et væld af valgmuligheder, når du skal finde den maling, der passer til dit behov. Du finder bl.a. allergivenlig og miljørigtig maling der er med til at givet et godt indeklima. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på 74 61 33 66 eller via mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Hvilken glans skal jeg vælge til mine vægge?

Her er Rockidans anbefalinger til glans afhængigt af rum:
 

 • Stuer/soveværelser: Alt afhængig af hvad glans du gerne vil have på dine vægge er en glans mellem 3-10 ideel. Ønsker du en mere blank overflade på din væg, skal du gå efter en højere glans.

 • Børneværelser: Her skal vi bruge en maling, der er praktisk og nem at gøre ren. Vælg  en glans 10.
   
 • Køkken: Her anbefaler vi maling med en glans mellem 10-20. I et køkken kan der være meget damp fra gryderne når du laver mad, og derfor bør du bruge en vægmaling med en højere glans, så fugt ikke kan trænge ind i væggen. Ved en højere glans har vægmalingen en mere slidstærk overflade, og det er med til at man lettere kan holde vægen ren for skidt i et køkken.
   
 • Badeværelse: Her skal du mindst op i en glans 20 eller 60 eller direkte vådrumsmaling. En vægmaling der har høj glans er med til at forhindre idtrægning af vad og dermed give fugtskader.
   
 • Gang & entre: Gå efter en glans 10 eller 20. Så får du flotte vægge, der er nemme at holde rene.