Facebook Pixel

Konserveringsmiddelfri maling til stue og værelse

Konserveringsmiddelfri maling til stue og værelse
Henter data...

Varer 1-6 af 9

Side
Sorter faldende
pr. side

Varer 1-6 af 9

Side
Sorter faldende
pr. side

Allergivenlig vægmaling: Det skal du vide

Vægmaling indeholder som regel en række kemiske stoffer, der er nødvendige for at malingen kan fæstne på væggen, holde i mange år og fremstå smuk og ensartet. Et af disse stoffer er konserveringsmidler, der har til formål at forhindre bakterier og skimmelsvamp i at vokse i malingen.

For nogle mennesker kan konserveringsmidler være et problem. De kan nemlig være allergifremkaldende og irriterende for huden og luftvejene. Hvis du er allergiker eller har problemer med astma eller allergi, kan det derfor være en god idé at vælge en vægmaling uden konserveringsmidler.

Fordele ved allergivenlig vægmaling

Der er flere fordele ved at vælge en allergivenlig vægmaling. For det første er den bedre for dit helbred. Konserveringsmidler kan være allergifremkaldende og irriterende for huden og luftvejene. Hvis du er allergiker eller har problemer med astma eller allergi, kan det derfor være en god idé at vælge en vægmaling uden konserveringsmidler.

For det andet er allergivenlig vægmaling mere miljøvenlig. Konserveringsmidler er ofte baseret på kemikalier, der kan være skadelige for miljøet.

Hvordan vælger du den rigtige allergivenlige vægmaling?

Når du skal vælge en allergivenlig vægmaling, er der et par ting, du skal være opmærksom på. For det første skal du sikre dig, at malingen er mærket som "allergivenlig" eller "uden konserveringsmidler".

For det andet skal du vælge en maling, der er af god kvalitet. En god kvalitetsmaling vil være mere holdbar og vil give et smukt resultat.

Her er et par anbefalinger til allergivenlig vægmaling:

  • Diessner CleanAir NA 1 er en vandbaseret vægmaling, der er helt uden konserveringsmidler. Malingen er diffusionsåben, hvilket betyder, at den lader væggen ånde.
  • Dinova Bio Indesilikat er en silikatbasseret vægmaling, der er helt uden konserveringsmidler. Malingen er diffusionsåben og har en høj dækkeevne.

Konklusion

Hvis du er allergiker eller har problemer med astma eller allergi, kan det være en god idé at vælge en allergivenlig vægmaling. En allergivenlig vægmaling er bedre for dit helbred og mere miljøvenlig end en traditionel vægmaling.