Facebook Pixel

Køkken & Bad

Modtag RSS
Henter data...

Varer 1-6 af 20

Side
Sorter faldende
pr. side
 1. DinoSil Koncentrat *
  Fra 215,00  Kr.
  Quick Køb Sammenlign
 2. Dinova Europaint Facademaling
  Fra 830,00  Kr.
  Quick Køb Sammenlign
 3. Dinova EuroLatex 10 - Vægmaling
  Fra 408,00  Kr.
  Quick Køb Sammenlign

Varer 1-6 af 20

Side
Sorter faldende
pr. side

Maling til køkken og bad hvilken glans?

Har du besluttet dig for, at dit køkken skal males, er det vigtigt at vælge en maling, der passer til netop dette rum. For valget af maling til en maleropgave afhænger i høj grad af, hvilket rum der skal males, da nogle rum er mere udsatte end andre, da de bruges på forskellig vis og til forskellige formål.

Det er vigtigt at den maling du vælger skal være modstandsdygtig, men også vaskbar, så det er nemt at holde overfladerne rene, hvis du ikke er klar over hvilken maling og glans du skal bruge til køkken eller bad, er du altid velkommen til at kontakte vores tekniske afdeling på telefon 74 61 33 66 for råd og vejledning om hvad der er den helt rigtige maling for dit projekt.

Hvilken glans skal jeg vælge til mine vægge?

Her er Rockidans anbefalinger til glans afhængigt af rum:
 

 • Stuer/soveværelser: Alt afhængig af hvad glans du gerne vil have på dine vægge er en glans mellem 3-10 ideel. Ønsker du en mere blank overflade på din væg, skal du gå efter en højere glans.
   
 • Børneværelser: Her skal vi bruge en maling, der er praktisk og nem at gøre ren. Vælg  en glans 10.
   
 • Køkken: Her anbefaler vi maling med en glans mellem 10-20. I et køkken kan der være meget damp fra gryderne når du laver mad, og derfor bør du bruge en vægmaling med en højere glans, så fugt ikke kan trænge ind i væggen. Ved en højere glans har vægmalingen en mere slidstærk overflade, og det er med til at man lettere kan holde vægen ren for skidt i et køkken.
   
 • Badeværelse: Her skal du mindst op i en glans 20 eller 60 eller direkte vådrumsmaling. En vægmaling der har høj glans er med til at forhindre idtrægning af vad og dermed give fugtskader.
   
 • Gang: Gå efter en glans 10 eller 20. Så får du flotte vægge, der er nemme at holde rene.