Facebook Pixel

Glans 75

Henter data...

5 varer

Sorter faldende
pr. side
 1. Dinova Alkyd Gloss D-20
  Fra 288,00  Kr.
  Quick Køb Sammenlign
 2. Dinova Premium PU-Gloss D-43
  Fra 214,00  Kr.
  Quick Køb Sammenlign
 3. Albrecht Parketlak PU-Gloss
  Fra 724,00  Kr.
  Quick Køb Sammenlign

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Maling til træ og metal i glans 75

Smitter malingen af, når du rør ved træværket? Så er det et tegn på, at dit træværk trænger til en ny omgang maling. Falder malingen af, når du kradser i den med en negl, skal du for alvor i gang med at svinge penslen.

Indendørs kan træværk holde langt længere, før det skal have et nyt lag maling. Og her fungerer træmaling mere som et opfriskende element, der igen gør træværket flot. Et eksempel kan være fodpaneler eller dørkarme. Hvis de er slidte eller er falmet i farven, vil et lag maling få dem til at fremstå som nye.

Udendørs metal trænger til maling, hvis du kan se, at malingen er falmet og ikke længere er jævn. Synlige rustpletter som du inden længe kan kradse af med en negl, er endnu et faresignal. Hvis du kan nikke genkendende til disse faresignaler, så skal du for alvor i gang med at give din overflade en omgang maling.

Indendørs malet metal - eksempelvis et gelænder på en trappe - bør stå flot i mange år. Over tid kan snavs, stød og slitage gøre overfladen snavset eller få den til at skalle af, og så kan du overveje at lægge et nyt lag metalmaling på. Det kan generelt betale sig at være hurtigt ude og komme skaderne i forkøbet, da det er betydeligt nemmere at vedligeholde end at reparere fra bunden.

Rockidan er altid klar til at hjælpe dig med din bestilling

Er du i tvivl om, hvilken maling du skal have bestilt? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 74613366 Så hjælper vi med at sammensætte en bestilling, der passer til netop dit behov.