Facebook Pixel

Blog med information om maling og baselayer

 1. August 03, 2021

  Øregaard Museum i sin oprindelige pragt

  Med Indemaling fra Rockidan lykkedes det endnu en gang farvesætteren Camilla Schutzmann at genskabe en original stemning på Øregaard Museum.

  Med genindvielsen af Øregaard Museum først i oktober blev der sat punktum for et storstilet restaureringsarbejde. Et af målene for den gennemgribende indvendige renovering har været at genskabe husets nyklassisistiske udtryk, herunder at genskabe den originale farvesætning – et arbejde, der blev lagt i hænderne på farvedesigneren Camilla Schutzmann. Hun har tidligere stået for bl.a. farvesætningen af Glyptoteket i et tæt samarbejde med Rockidan, og det nye projekt har på mange måder været Glyptoteket version 2.0 – igen med Rockidans indemaling i hovedrollen.

  Læs mere
 2. August 02, 2021

  Ny facade på kun en måned med Rockidan 505 Svumme

  Parcelhus i gule sten fik nyt liv helt uden spildtid

  Familien Vestergård konstaterede som andre før dem en række småskader på deres ellers intakte facade i gule maskinsten. Der var et par løse fuger hist og pist og enkelte steder havde frosten sprængt et stykke en sten. De enkelte småting kunne naturligvis repareres relativt usynligt, men familien havde leget med tanken om at friske hele facaden op, og valgte derfor at gå all in.

  Læs mere
 3. August 02, 2021

  Egebjerg Mølle ved Svendborg blev et fyrtårn

  Egebjerg Mølle ved Svendborg ligger idyllisk i de fynske alper. Efter en gennemgribende facaderenovering giver møllen nu både udsigt og viden.

  Få bygninger i Danmark ligger smukkere end Egebjerg Mølle, men som så mange andre møller i landskabet lå den forfalden og ubenyttet hen.

  Indtil 2006, hvor man gik i gang med en totalrenovering for siden at gøre møllen til et populært udflugtsmål med udstillinger, naturinfo og en enestående udsigt.

  Læs mere
 4. August 02, 2021

  Maling af vinduer med Dinova premium-serien

  Maling af vinduer med Dinova premium-serien, gør det enkelt at male vinduer med et flot og holdbart resultat.

  Læs mere
 5. July 30, 2021

  Facaderenovering – Ny facade på bare 2 uger

  Hvis man ønsker at få pudset sin facade kan der være gode grunde til at søge andre løsninger end vandskuring. F.eks. at man kan blive helt færdig i en fart og at den flotte overflade holder i mange år frem.

  Vandskuring er en populær facadeløsning, men løsningen har en række svage punkter, som både kan betyde hurtig misfarvning og gå hen og blive til skade for både pengepung og husets konstruktion. Vælger man i stedet Rockidan 505 Svumme, får man en række praktiske, byggetekniske og økonomiske fordele, som man aldrig vil fortryde.

  Læs mere
 6. June 01, 2021

  Facademaling med aktivstoffer mod alger

  Facademalingen nr. 3 fra højre er blandt den billigste på facaden, men malingen indeholder, som den eneste aktive stoffer mod alge- og skimmeldannelse.

  Læs mere
 7. May 31, 2021

  Diffusionsåben er en vigtig egenskab for en facademaling

  Diffusionsåben er en vigtig egenskab for en facademaling, men hvad nu hvis en facademaling optager mere fugt end den kan afgive !!!
  Her kommer w-værdien ind i billedet.
  Læs mere
 8. May 31, 2021

  Når facadesæsonen skal i gang og når hylderne fyldes op

  Har du styr på dine overflader og grunding. HUSK der findes ingen grunder og maling der kan det hele.

  Læs mere
 9. May 28, 2021

  Maling mod skimmel

  Fugtig luft og kolde vægge er lig med kondens. Kondens er ofte lig med skimmel. Skimmel er altid lig med bøvl og kan behandles med maling mod skimmel.

  Læs mere
 10. April 15, 2021

  Hvorfor er Darn Though verdens bedste sokker!

  Er kort sagt verdens bedste strømper, og et ”must have” til dig der arbejder, står, går eller løber hele dagen….

  Darn Tough har helhjertet og med succes beskæftiget sig med at udvikle, designe og fremstille sokker i over 40 år, på deres fabrik i Vermont i USA.

  Deres mål er simpelthen at skabe verdens bedste strømper, og deres motto er "livstidsgaranti", hvilket siger meget om, hvor meget de stoler på deres strømper.

  Darn Tough tilbyder særligt tilpassede strømper til forskellige aktiviteter.

  Strømperne er specielt udviklet til optimalt at tilpasse sig formålet, og møde de udfordringer som brugeren står over for.

  Om det gælder vandringsmanden i bjergene, skiløberen på løjpen, forsvaret i slagmarken, eller jægeren i skoven, håndværkeren   på stilladset– Darn Tough har strømpen.

  Læs mere
Posts loader