Facebook Pixel

Scandi Paint

Henter data...

SCANDIPAINT MALERFABRIK

SCANDIPAINT Malerfabrik AB er på papiret en ny virksomhed, grundlagt i 2004 af Göran, Johan og Patrik Palm. På trods af virksomhedens unge alder, er der mere kompetence i virksomheden end de fleste andre aktører inden for malerbranchen kan fremvise.

SCANDIPAINT er en innovativ producent og distributør af maling, lim, spartelmasse og væv. Med branchens laveste overheadomkostninger kan SCANDIPAINT levere unikke produkter til unikke priser. Familien Palm har mere end 100 års erfaring med egen produktion, forskning, udvikling og salg af maling på det europæiske marked. Johan Palm og Patrik Palm tilhører fjerde generation af malingproducenter. Göran Palm er og har været "Mr. Glasvæv" i Tyskland i mere end 30 år og tilhører fjerde generation inden for egen tekstilindustri.

Allerede fra starten tilbyder SCANDIPAINT, med unikke erfaringer inden for produktudvikling, salg og relationsopbygning, et af verdens bedste systemer for maling og glasvæv. Systemet består af en række unikke specialprodukter til professionelle malere. Selvfølgelig er sortimentet også et godt valg for amatører, der ønsker at arbejde med materialer og produkter, der holder en meget høj kvalitet.

VISION

SCANDIPAINT stræber efter at blive den professionelle malermarkeds lille, store innovatør! Dette skal opnås gennem fokus på innovationsbaserede vækstområder og udnyttelse af ny teknologi. Vores målgruppe skal se SCANDIPAINT som deres fremmeste partner inden for malerbranchen, når det gælder topkvalitet.

MISSION

SCANDIPAINT er en producent og distributør, der forsyner det professionelle, nordeuropæiske malermarked med innovative og prisvenlige produkter inden for væv, spartelmasse, maling og lim.

Med vores over 100-årige erfaring fokuserer vi på at blive det mest attraktive varemærke inden for malerbranchen for Textile Glass og dets systemprodukter i de nordlige dele af Europa.