Facebook Pixel
Henter data...

Rulleskaft 25 cm 2K-Greb Lock-it 145225

Varenummer
803145225
Ikke på lager
Brand
55,00  Kr.
Oversigt
  • 2K greb
  • Lock-It
  • 25 cm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Malerrulle: Rulleskaft 25 cm 2K-Greb Lock-it

Når det kommer til malerarbejde, er det vigtigt at have de rette værktøjer. Storch Malerrulle med rulleskaft på 25 cm og 2K-Greb Lock-it system er designet til at levere både komfort og effektivitet. Denne malerrulle kombinerer ergonomi med innovativ teknologi for at give dig den bedste maleroplevelse.

Egenskaber

Ergonomisk 2K-Greb

En af de mest fremtrædende egenskaber ved Storch Malerrulle er det ergonomiske 2K-Greb. Grebet er designet med to forskellige materialer for at sikre både komfort og holdbarhed. Den bløde del af grebet giver et behageligt greb, der reducerer træthed i hånden under længere tids brug, mens den hårde del sikrer stabilitet og holdbarhed. Dette gør det muligt at male i længere perioder uden ubehag.

Lock-it System

Lock-it systemet er en anden innovativ funktion ved denne malerrulle. Det sikrer, at rulleskaftet og rullehovedet er sikkert fastgjort under brug. Dette system forhindrer, at rullen løsner sig, hvilket kan være en almindelig irritation ved mange malerruller. Med Lock-it systemet kan du male med tillid, velvidende at dit værktøj ikke vil svigte dig midt i arbejdet.

25 cm Rulleskaft

Rulleskaftet på 25 cm er ideelt til at dække større overflader hurtigt og effektivt. Denne størrelse gør det nemmere at male vægge, lofter og andre store flader med færre strøg, hvilket sparer tid og energi. Samtidig er 25 cm bredde praktisk til at håndtere de fleste maleropgaver uden at blive for tung eller uhåndterlig.

Anvendelsesområder

Boligprojekter

Storch Malerrulle med 25 cm rulleskaft er perfekt til boligprojekter. Uanset om du maler et enkelt rum eller en hel bolig, vil denne malerrulle hjælpe dig med at opnå en jævn og professionel finish. Den ergonomiske 2K-Greb og Lock-it systemet sikrer, at du kan arbejde effektivt og komfortabelt i længere perioder.

Professionelle Projekter

For professionelle malere er denne rulle et uundværligt værktøj. Dens holdbarhed og pålidelighed gør den ideel til kommercielle og industrielle projekter, hvor kvalitet og effektivitet er afgørende. Det ergonomiske greb og Lock-it systemet betyder, at maleren kan fokusere på arbejdet uden at bekymre sig om værktøjets ydeevne.

Diverse Overflader

Denne malerrulle er alsidig nok til at kunne bruges på en række forskellige overflader. Fra glatte vægge og lofter til let strukturerede overflader, kan Storch Malerrulle levere en jævn og ensartet påføring af maling. Dette gør den til et ideelt valg for en bred vifte af malerprojekter.

Fordele ved Storch Malerrulle

Komfort og Ergonomi

Det ergonomiske 2K-Greb er designet til at reducere træthed og øge komforten under malerarbejdet. Dette er især vigtigt for længere projekter, hvor håndtræthed kan blive et problem. Grebet sikrer, at du kan arbejde længere uden at opleve ubehag.

Sikkerhed og Stabilitet

Lock-it systemet sikrer, at rulleskaftet og rullehovedet forbliver fastgjort under hele malerprocessen. Dette forhindrer afbrydelser og giver en mere stabil og pålidelig maleroplevelse. Du kan stole på, at dit værktøj fungerer optimalt gennem hele projektet.

Effektiv Dækning

Med et rulleskaft på 25 cm kan du dække store områder hurtigt og effektivt. Dette sparer tid og reducerer antallet af strøg, der er nødvendige for at opnå en jævn dækning. Den bredere rulle betyder også, at du kan arbejde mere effektivt på store projekter.

Rengøring og Vedligeholdelse

Nem Rengøring

Efter brug er det vigtigt at rengøre malerrullen grundigt for at sikre dens langvarige ydeevne. Den ergonomiske 2K-Greb gør det nemt at håndtere rullen under rengøring. Brug varmt vand og sæbe til at fjerne malingrester fra rullen. For oliebaserede malinger kan et passende opløsningsmiddel anvendes.

Holdbarhed

Storch Malerrulle er bygget til at holde. Den robuste konstruktion og kvalitetsmaterialer sikrer, at denne rulle kan modstå gentagen brug og rengøring. Med korrekt vedligeholdelse vil denne malerrulle forblive en pålidelig del af dit malerværktøjssæt i lang tid.

Storch Malerrulle med rulleskaft på 25 cm og 2K-Greb Lock-it system er et fremragende valg for både hjemme- og professionelle malere. Dens ergonomiske design, innovative Lock-it system og effektive dækning gør den til et uundværligt værktøj for ethvert malerprojekt. Uanset om du arbejder på et boligprojekt eller et stort kommercielt projekt, vil denne malerrulle hjælpe dig med at opnå en jævn og professionel finish.

For mere information eller køb af Storch Malerrulle, besøg Rockidan online eller i Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Få vejledning hos Rockidan på telefon 74613366 eller på mail mail@rockidan.dk.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rulleskaft 25 cm 2K-Greb Lock-it 145225
Din bedømmelse