Facebook Pixel
Henter data...

Rullegitter 26 x 30 cm- 191026

Varenummer
803191026
På lager
Kun 2 tilbage
Brand
36,00  Kr.
Oversigt

Arbejde smartere, ikke hårdere
Slip for bøvlet og unødige omkostninger med rullespand og plasticposer.
Brug Rockidans Rullegitter, som passer perfekt til vores malerspande.
Hurtigt, nemt og bekvemt.

Smart rullegitter til malerspande

  • 26 X 30 cm
  • Minimerer spild
  • letter malerarbejdet

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Fordele ved Rockidans Rullegitter: Effektivitet og Komfort

Rockidans Rullegitter er et praktisk værktøj, der gør malerarbejdet mere effektivt og behageligt. Her er nogle af de vigtige fordele ved dette smarte rullegitter:

Tidsbesparende

Ved at anvende et rullegitter kan malere undgå besværet med traditionelle rullespande og plastikposer. Dette sparer værdifuld tid og gør malerarbejdet mere effektivt, da maleren kan fokusere på selve maleriet i stedet for at håndtere udstyr.

Reducerer Spild

Rullegitteret er specielt designet til at minimere spild af maling ved at sikre en jævn fordeling af malingen på rullen. Denne jævne fordeling hjælper med at reducere mængden af maling, der går tabt, og dermed reducerer omkostningerne ved malerarbejdet, hvilket gavner både maleren og kunden.

Praktisk Design

Med dimensioner på 26 x 30 cm passer rullegitteret perfekt til Rockidans malerspande. Dette praktiske design sikrer en god pasform og gør det nemt for maleren at arbejde effektivt og komfortabelt uden at skulle bekymre sig om udstyrets funktionalitet.

Miljøvenligt

Ved at mindske spild af maling bidrager rullegitteret også til en mere miljøvenlig tilgang til malerarbejde. Ved at reducere behovet for ekstra maling og ressourcer hjælper det med at mindske den samlede miljøpåvirkning af malerarbejdet, hvilket er en fordel for både miljøet og samfundet som helhed.

Arbejd smartere, ikke hårdere, er nøglen til effektivt malerarbejde. Rockidans Rullegitter giver malere et værdifuldt værktøj til at forbedre deres arbejdsprocesser og opnå bedre resultater på en mere økonomisk måde. Med fokus på tidsbesparelse, spildreduktion, praktisk design og miljøvenlighed er dette rullegitter et uundværligt redskab for enhver maler, der ønsker at optimere deres arbejdsrutiner og levere fremragende resultater hver gang.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullegitter 26 x 30 cm- 191026
Din bedømmelse