Facebook Pixel
Henter data...

Rullebakke 14x29,5cm - 191610

Varenummer
803191610
Ikke på lager
Brand
12,00  Kr.
Oversigt
  • 14.0 x 29.0 cm
  • Kunststof
  • Blå

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Præcision og Effektivitet med Storch's 14,0 x 29,0 cm Rullebakke

Storch's rullebakke i dimensionerne 14,0 x 29,0 cm er et værdifuldt værktøj til malerprojekter, der kræver præcision og effektivitet. Lad os udforske nogle af de nøgleegenskaber, der gør denne rullebakke til et uundværligt redskab.

Praktisk Størrelse

Med sin rektangulære form og kompakte størrelse er Storch's rullebakke ideel til mindre maleropgaver og arbejde på smalle områder. Denne størrelse gør den velegnet til situationer, hvor en større bakke ville være for besværlig eller upraktisk. Uanset om du maler kanter, lister eller andre detaljerede områder, vil denne rullebakke give dig den nødvendige kontrol og præcision.

Holdbar Konstruktion

Storch's rullebakke er fremstillet af holdbart kunststof, der er designet til at modstå kontakt med maling og gentagen brug. Denne holdbare konstruktion sikrer, at rullebakken kan klare de krævende forhold i malerarbejdet og opretholde sin pålidelige ydelse over tid. Du kan stole på denne rullebakke til at levere konsistent og pålidelig præstation i dine malerprojekter.

Farvekodet

Med sin karakteristiske blå farve er Storch's rullebakke let at genkende og adskille fra andre malerudstyr. Farvekodningen hjælper med at organisere dit værktøj og forhindre forvirring på arbejdspladsen. Ved at have dine redskaber farvekodet kan du nemt identificere den rigtige bakke til dit specifikke malerprojekt, hvilket sparer tid og øger effektiviteten.

Universal Anvendelse

Storch's 14,0 x 29,0 cm rullebakke er alsidig og velegnet til brug med forskellige typer maling. Uanset om du maler vægge, lofter eller andre overflader, kan denne rullebakke opfylde dine behov og sikre en jævn og professionel påføring af malingen. Denne universalitet gør denne rullebakke til et uundværligt redskab i enhver malers værktøjskasse.

Storch's rullebakke i denne størrelse er ideel til præcisionsmaleri og arbejde på smalle områder. Den hjælper med at holde malingen organiseret og klar til brug, hvilket gør din malerproces mere effektiv og problemfri. Den holdbare konstruktion sikrer, at du kan stole på denne rullebakke til at levere pålidelig ydelse i flere projekter fremover. Med dens praktiske størrelse, holdbare konstruktion og farvekodede design er denne rullebakke et uundværligt redskab for enhver maler, der sætter pris på præcision og effektivitet.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullebakke 14x29,5cm - 191610
Din bedømmelse