Facebook Pixel
Henter data...

Plast Glittespartel 312828

Varenummer
803312828
På lager
Kun 1 tilbage
Brand
134,00  Kr.
Oversigt
  • Med softgreb
  • Plast
  • 280 x 140 mm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Plast Glittespartel: Det Perfekte Værktøj til Glatning og Påføring

Storch Plast Glittespartel er designet til professionelle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster, der kræver præcision og komfort i deres arbejde. Med et ergonomisk softgreb og en generøs størrelse på 280 x 140 mm, er denne spartel et uundværligt værktøj til en bred vifte af glatte- og påføringsopgaver.

Design og Materiale

Ergonomisk Softgreb: En af de mest fremtrædende egenskaber ved Storch Plast Glittespartel er dens ergonomiske softgreb. Dette håndtag er designet til at give maksimal komfort under brug, hvilket reducerer håndtræthed og forbedrer kontrol og præcision. Uanset om du arbejder i længere perioder eller blot har brug for et værktøj, der er let at håndtere, vil softgrebet sikre, at du kan arbejde effektivt og komfortabelt.

Højkvalitets Plast: Spartelens blad er fremstillet af holdbart plastmateriale, som er ideelt til glatning og påføring af forskellige materialer. Plastbladet er let, men robust nok til at modstå gentagen brug uden at bøje eller knække. Dette gør spartelen velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Størrelse: Med dimensionerne 280 x 140 mm tilbyder denne glittespartel en god balance mellem dækning og præcision. Den er stor nok til at dække betydelige områder hurtigt, men stadig lille nok til at håndtere detaljerede opgaver med præcision. Denne størrelse er særligt nyttig til påføring af spartelmasse, gips og andre byggematerialer, hvor en glat og jævn overflade er afgørende.

Anvendelsesområder

Glatning af Overflader: Storch Plast Glittespartel er ideel til glatning af vægge og lofter efter påføring af spartelmasse eller gips. Det store blad gør det muligt at udjævne store områder effektivt, mens det ergonomiske greb sikrer komfort under arbejdet.

Påføring af Materialer: Uanset om du arbejder med spartelmasse, gips eller andre byggematerialer, giver denne spartel mulighed for jævn og præcis påføring. Plastbladet sikrer, at materialerne fordeles ensartet, hvilket reducerer behovet for efterbehandling.

Reparation og Vedligeholdelse: For mindre reparationer, som udfyldning af huller og revner, er Storch Plast Glittespartel det perfekte værktøj. Den præcise kontrol og lette vægt gør det muligt at udføre detaljeret arbejde hurtigt og effektivt.

Fordele ved Storch Plast Glittespartel

Komfortabelt Greb: Det ergonomiske softgreb gør det muligt at arbejde i længere tid uden at opleve håndtræthed. Dette er især vigtigt for professionelle, der bruger værktøjet dagligt.

Holdbarhed: Det højkvalitets plastblad er designet til at modstå slid og hyppig brug, hvilket sikrer, at spartelen har en lang levetid.

Alsidighed: Den store størrelse og lette vægt gør spartelen alsidig og velegnet til en række opgaver, fra glatning af store overflader til præcis påføring i små områder.

Teknisk Support hos Rockidan

Hos Rockidan er vi stolte af at tilbyde teknisk support til alle vores kunder. Vores konsulenter er eksperter i brugen af værktøjer som Storch Plast Glittespartel og kan hjælpe med rådgivning om de bedste anvendelsesmetoder og teknikker.

Personlig Rådgivning: Vores tekniske konsulenter kan give personlig rådgivning om, hvordan du bedst bruger din glittespartel til specifikke opgaver. Uanset om du er nybegynder eller erfaren håndværker, kan vores team hjælpe dig med at optimere dit arbejde.

Produktinformation: Vi kan give detaljeret information om produktets specifikationer og egenskaber, så du er sikker på at bruge det korrekt. Dette inkluderer tips til vedligeholdelse og opbevaring for at forlænge værktøjets levetid.

Anvendelsesteknikker: Få indsigt i avancerede teknikker og bedste praksis for at opnå professionelle resultater med din Storch Plast Glittespartel. Vores konsulenter kan demonstrere brugen af værktøjet og besvare alle dine spørgsmål.

Storch Plast Glittespartel er et fremragende valg for dem, der søger et effektivt, komfortabelt og holdbart værktøj til glatning og påføring. Med dens ergonomiske softgreb, højkvalitets plastblad og alsidige anvendelse er denne spartel ideel til en bred vifte af opgaver inden for byggeri og renovering. Hos Rockidan tilbyder vi omfattende teknisk support for at sikre, at du får mest muligt ud af dit værktøj. Besøg os i dag og oplev forskellen med Storch Plast Glittespartel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Plast Glittespartel 312828
Din bedømmelse