Facebook Pixel
Henter data...

Minirulleskaft 29 cm 157710

Varenummer
803157710
Ikke på lager
Brand
34,00  Kr.
Oversigt
  • Lock-It
  • 2K greb
  • 10 cm bred
  • 29 cm længde

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Minirulleskaft 29 cm

Når du står over for et malerprojekt, er det vigtigt at have det rigtige værktøj til rådighed for at sikre et professionelt resultat. Storch Minirulleskaft 29 cm er en uundværlig del af enhver malers værktøjskasse, hvad enten du er professionel eller gør-det-selv-entusiast. Dette minirulleskaft er designet til at give dig optimal kontrol og komfort, hvilket gør dine maleropgaver både nemmere og mere effektive.

Lock-It System: Sikker og Nem Montering

En af de fremtrædende funktioner ved Storch Minirulleskaft er Lock-It systemet. Dette system sikrer, at malerullen forbliver sikkert fastgjort til skaftet under brug, hvilket forhindrer, at den løsner sig eller falder af midt i arbejdet. Lock-It systemet er nemt at bruge og kræver ingen værktøj for at montere eller afmontere rullen, hvilket sparer tid og besvær. Denne funktion er især nyttig, når du arbejder på større projekter, hvor hyppige skift af ruller kan være nødvendige.

Ergonomisk 2K Greb: Komfort og Kontrol

Storch Minirulleskaft er udstyret med et ergonomisk 2K greb, der er designet til at give maksimal komfort, selv under længerevarende brug. Grebet er fremstillet af en kombination af materialer, der giver et blødt og skridsikkert hold. Dette reducerer risikoen for træthed i hånden og giver dig bedre kontrol over dine bevægelser, hvilket resulterer i en mere jævn og præcis påføring af maling. Det ergonomiske design gør det også muligt at arbejde med skaftet i længere perioder uden at opleve ubehag.

Perfekt Størrelse til Detaljeret Arbejde

Med en bredde på 10 cm og en længde på 29 cm er dette minirulleskaft ideelt til detaljeret arbejde og mindre overflader. Den kompakte størrelse gør det nemt at manøvrere i trange rum og omkring hjørner, hvilket gør det perfekt til projekter som maling af døre, møbler og små vægafsnit. Selvom det er mindre end standard rulleskaft, leverer det stadig en høj kvalitet og præcision, som man forventer af Storch produkter.

Køb Storch Minirulleskaft Online eller i Butik

Du kan nemt købe Storch Minirulleskaft 29 cm online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Online shopping giver dig bekvemmeligheden ved at få produktet leveret direkte til din dør, mens et besøg i butikken giver dig mulighed for at se og røre ved produktet, før du køber. Uanset hvilken metode du vælger, kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet, der lever op til dine forventninger.

Professionel Vejledning og Support

Hos Rockidan er kundeservice en topprioritet. Hvis du har spørgsmål om Storch Minirulleskaft eller har brug for vejledning til dit malerprojekt, står Rockidans team af eksperter klar til at hjælpe. Du kan få vejledning ved at ringe til dem på telefon 74613366 eller sende en e-mail til mail@rockidan.dk. Uanset om du har brug for tekniske detaljer om produktet eller rådgivning om, hvordan du bedst udfører din maleropgave, kan du stole på Rockidan til at give dig de nødvendige svar og support.

Fordele ved at Vælge Storch Minirulleskaft

Storch Minirulleskaft 29 cm er ikke bare et værktøj; det er en investering i kvalitet og effektivitet. Her er nogle af de væsentligste fordele ved at vælge dette minirulleskaft:

  • Holdbarhed: Lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer lang levetid og robusthed.
  • Præcision: Ideel til præcisionsarbejde på små og mellemstore overflader.
  • Komfort: Ergonomisk designet greb reducerer håndtræthed og giver bedre kontrol.
  • Sikkerhed: Lock-It systemet forhindrer uønsket løsrivelse af rullen under arbejdet.
  • Tilgængelighed: Let at købe både online og i fysisk butik med mulighed for professionel vejledning.

Når det kommer til at vælge det rigtige værktøj til dit malerprojekt, er Storch Minirulleskaft 29 cm et fremragende valg. Med sin kombination af avancerede funktioner, ergonomisk design og robust konstruktion, kan du være sikker på at opnå et professionelt resultat hver gang. Uanset om du er professionel maler eller hobbyist, vil dette værktøj hjælpe dig med at udføre dine maleropgaver med større lethed og præcision. Glem ikke at besøge Rockidan eller kontakte dem for yderligere vejledning og support.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Minirulleskaft 29 cm 157710
Din bedømmelse