Facebook Pixel
Henter data...

Lakrulle Soft blå 12 cm - 156812

Varenummer
803156812
På lager
Brand
18,00  Kr.
Oversigt
  • skum-rulle til lakarbejde

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En "Lakrulle Soft blå 12 cm fra Storch" er et malerværktøj specielt designet til påføring af lak på forskellige overflader. Her er nogle nøglepunkter om dette produkt:

  • Lakrulle: Dette er en type malerrulle, der er beregnet til at anvende lakmaling jævnt og glat på overflader. Lakruller adskiller sig fra andre malerruller ved at have kortere luv eller bruge materialer som skum for at opnå en glat overflade uden børstestreger.

  • Soft blå: Dette henviser sandsynligvis til rullens egenskaber, såsom det bløde skummateriale og/eller farven på rullen.

  • 12 cm: Dette er bredden på lakrullen, hvilket betyder, at rullen er velegnet til at male mindre områder eller detaljer på overflader.

  • Storch: Storch er en kendt producent af malerværktøj og udstyr, herunder malerruller og børster.

Lakrullen er ideel til påføring af lakmaling på møbler, døre, trim og andre overflader, hvor en glat og ensartet finish er ønsket. Den korte luv og det bløde skum giver mulighed for at undgå børstestreger og efterlader en professionel udseende lakfinish. Lakruller er normalt lette at bruge og kan hjælpe med at fremskynde malerprocessen, især når man arbejder på større områder.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Lakrulle Soft blå 12 cm - 156812
Din bedømmelse