Facebook Pixel
Henter data...

Klinge 25mm - 350975

Varenummer
803350975
Ikke på lager
Brand
216,00  Kr.
Oversigt
  • 25 mm klinge
  • 3 sider

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Præcision og Effektivitet med Storch 25 mm Klinge

Storch 25 mm klinge med 3 sider er et uundværligt værktøj til farveskrabning og fjernelse af gamle maling- eller laklag. Lad os udforske nøgleegenskaberne ved denne alsidige og effektive komponent.

Tre Skærende Sider

Med tre skærende sider giver Storch 25 mm klingen dig mulighed for at opretholde kontinuerlig effektivitet. Når den ene side bliver slidt eller mindre effektiv, kan du nemt dreje eller udskifte klingen, hvilket forlænger dens levetid og sikrer en konstant høj ydeevne.

Velegnet til Farveskrabning

Denne klinge er specielt designet til farveskrabere og er ideel til fjernelse af gammel maling, lak eller andre belægninger fra en række overflader såsom træ, metal eller beton. Den skærpede kant giver dig mulighed for at skrabe væk belægninger med præcision og lethed.

Præcis og Effektiv Fjernelse

Storch 25 mm klingen sikrer en præcis og effektiv fjernelse af maling eller belægninger, hvilket resulterer i en ren og glat overflade. Uanset om du arbejder på et malerprojekt derhjemme eller en professionel renovering, kan denne klinge hjælpe med at opnå professionelle resultater.

Kvalitet fra Storch

Som en del af Storchs sortiment af kvalitetsværktøjer og tilbehør til maler- og byggeindustrien er denne 25 mm klinge et pålideligt og holdbart produkt. Du kan stole på Storchs omdømme for at sikre, at du får et produkt af høj kvalitet, der leverer pålidelige resultater.

Storch 25 mm klingen med 3 sider er det ideelle valg, når du har brug for præcis og effektiv fjernelse af gamle maling- eller laklag. Med dens tre skærende sider, velegnede til farveskrabning og høje kvalitet fra Storch, er denne klinge en uundværlig del af dit værktøjsarsenal til maler- og renoveringsprojekter.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Klinge 25mm - 350975
Din bedømmelse