Facebook Pixel
Henter data...

Klinge 25mm - 350975

Varenummer
803350975
Ikke på lager
Brand
216,00  Kr.
Oversigt
  • 25 mm klinge
  • 3 sider

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Den 25 mm klinge med 3 sider er en komponent, der typisk bruges som en udskiftelig del til en farveskraber fra Storch. Klingen har en bredde på 25 mm og er kendt for sin alsidighed og effektivitet i fjernelse af gamle maling- eller laklag fra forskellige overflader.

Nøgleegenskaber ved denne 25 mm klinge inkluderer:

  • Tre Skærende Sider: Klingen har tre skærende sider, hvilket giver dig mulighed for at dreje eller udskifte den, når den ene side bliver slidt eller mindre effektiv. Dette forlænger klingens levetid.

  • Velegnet til Farveskrabning: Denne type klinge er specielt designet til farveskrabere og er ideel til at fjerne gammel maling, lak, eller andre belægninger fra overflader som træ, metal eller beton.

  • Præcis og Effektiv Fjernelse: Klingen giver dig mulighed for at fjerne maling eller belægninger præcist og effektivt, hvilket gør det til et uundværligt værktøj i maler- eller renoveringsprojekter.

  • Kvalitetsprodukt fra Storch: Storch er kendt for at producere kvalitetsværktøjer og tilbehør til maler- og byggeindustrien, og denne 25 mm klinge er ingen undtagelse.

Når du har brug for at arbejde med farveskrabning og ønsker at opnå en ren og professionel overflade, kan en 25 mm klinge som denne være en vigtig del af dit værktøjsarsenal. Det er en pålidelig komponent, der kan hjælpe dig med at opnå de bedste resultater i dine projekter.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Klinge 25mm - 350975
Din bedømmelse