Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Halsedisse Syntetisk - Sort

Varenummer
60100118
Ikke på lager
Brand
Specialpris 99,00  Kr. Normalpris 150,00  Kr.
Oversigt

Anvendes forår, efterår og vinter. Giver en hurtig ekstra beskyttelse og varme ved halsen.
Uundværlig stykke beklædning, der burde ligge i alle lommer, så man hurtigt kan trække den over hovedet.
Denne halsedisse er syntetisk og derved hurtigtørrende

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Odlo Halsedisse Syntetisk - Sort

Allsidig Beskyttelse til Forår, Efterår og Vinter

Odlo Halsedisse Syntetisk - Sort er et uundværligt stykke beklædning, der er designet til at give ekstra beskyttelse og varme ved halsen. Uanset om du bruger den om foråret, efteråret eller vinteren, vil denne halsedisse sikre, at du hurtigt kan få den nødvendige varme og beskyttelse mod vejrets luner.

Hurtig Ekstra Beskyttelse og Varme

Praktisk og Effektiv

En halsedisse er et praktisk og effektivt stykke tøj, som let kan trækkes over hovedet for at beskytte halsen mod kulde og vind. Odlo Halsedisse Syntetisk - Sort er særligt designet til at give en hurtig løsning på pludselige vejrskift. Det er en alsidig accessory, der kan bæres på mange måder, hvilket gør den til en essentiel del af din garderobe.

Ideel til Udendørs Aktiviteter

Uanset om du er på en vandretur, cykeltur, skitur eller blot går en tur i byen, er denne halsedisse ideel. Den kan nemt foldes sammen og opbevares i en lomme eller taske, så du altid har den ved hånden, når vejret skifter.

Syntetisk og Hurtigtørrende

Materiale og Komfort

Odlo Halsedisse er lavet af syntetiske materialer, som sikrer, at den er hurtigtørrende. Dette betyder, at selvom du bliver fanget i regn eller sveder under fysisk aktivitet, vil halsedissen hurtigt tørre og forblive komfortabel. Det syntetiske materiale er også let og åndbart, hvilket gør det behageligt at have på hele dagen.

Fordele ved Syntetiske Materialer

Syntetiske materialer har flere fordele, herunder holdbarhed og modstandsdygtighed over for krympning og strækning. Odlo Halsedisse vil derfor bevare sin form og funktionalitet over tid, selv efter gentagen vask og brug. Dette gør den til en langsigtet investering i dit udstyr til udendørs aktiviteter.

Alsidighed og Funktionalitet

Flere Brugsmåder

En af de største fordele ved Odlo Halsedisse er dens alsidighed. Den kan bruges på mange forskellige måder, herunder som halsedisse, hovedbånd, ansigtsmaske, hue eller bandana. Denne multifunktionalitet gør det muligt at tilpasse den til forskellige behov og situationer.

Nem At Anvende

Den enkle, tubeformede design gør halsedissen nem at tage på og af. Du kan hurtigt trække den over hovedet, når det bliver koldt, og lige så hurtigt tage den af, når du bliver varm igen. Denne nemme anvendelse gør den til et populært valg for dem, der er på farten og har brug for en fleksibel løsning.

Design og Æstetik

Stilfuld Sort Farve

Odlo Halsedisse kommer i en stilfuld sort farve, der passer til enhver garderobe og enhver anledning. Den neutrale farve gør det nemt at matche halsedissen med resten af dit tøj, uanset om du er på vej til en sportsaktivitet eller bare en almindelig dag ude.

Diskret og Funktionel

Designet er diskret og funktionelt, hvilket betyder, at det kan bæres under hjelme, hætter eller andet tøj uden at være i vejen. Dette gør den til et ideelt valg for cyklister, skiløbere og andre, der bruger beskyttelsesudstyr.

Pleje og Vedligeholdelse

Nem Rengøring

Halsedissen kan vaskes i maskine, hvilket gør rengøringen nem og bekvem. Det anbefales at vaske den ved lav temperatur for at bevare materialets integritet og forlænge levetiden.

Holdbar og Langtidsholdbar

På grund af de syntetiske materialer er Odlo Halsedisse meget holdbar og vil ikke miste sin form eller funktionalitet efter gentagne vaske. Dette sikrer, at du får mest muligt ud af din investering og kan bruge halsedissen sæson efter sæson.

Odlo Halsedisse Syntetisk - Sort er et must-have tilbehør til alle, der nyder udendørs aktiviteter og ønsker at være forberedt på skiftende vejrforhold. Dens letvægts, hurtigtørrende materiale og alsidige anvendelse gør den til en uundværlig del af din garderobe. Uanset om du skal på en lang vandretur, en intens løbetur eller bare ønsker lidt ekstra varme i hverdagen, vil denne halsedisse opfylde dine behov med stil og funktionalitet.

Køb din Odlo Halsedisse Syntetisk - Sort i dag og oplev forskellen i komfort og beskyttelse. Besøg Rockidan eller vores fysiske butik i Aabenraa for mere information og personlig vejledning. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon 74613366 eller sende en e-mail til mail@rockidan.dk.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Halsedisse Syntetisk - Sort
Din bedømmelse