Facebook Pixel
Henter data...

Stukatørspartel Expert 120 mm - 314612

Varenummer
803314612
På lager
Brand
151,00  Kr.
Oversigt
  • med softgreb
  • 12 cm
  • Rustfri stål

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En stukatørspartel er et vigtigt værktøj inden for arbejde med stuk, gips og andre dekorative overflader. Her er nogle detaljer om denne specifikke stukatørspartel:

  • Stukatørspartel: Dette værktøj bruges primært til påføring, jævning og udglatning af stuk og gips på vægge og lofter. Stukatørspartler kommer i forskellige størrelser og materialer afhængigt af opgavens art og kompleksitet.

  • Expert 120 mm: Dette refererer til bredden på stukatørspartelens blad. I dette tilfælde er bladet 120 mm bredt, hvilket gør det velegnet til mellemstore til store områder og giver mulighed for en effektiv påføring af stuk eller gips.

  • Med Softgreb: Tilstedeværelsen af et "softgreb" betyder, at stukatørspartelens håndtag er designet med en blød og behagelig overflade. Dette øger brugerkomforten og giver et bedre greb, hvilket er vigtigt, da stukatørarbejde ofte involverer præcisionsarbejde og kræver et godt håndtag.

  • Rustfri Stål: Det faktum, at stukatørspartelens blad er fremstillet af rustfrit stål, betyder, at det er holdbart og modstandsdygtigt over for korrosion. Dette er vigtigt, da stukatørarbejde involverer brugen af våde materialer som gips, der kan forårsage rust på værktøjet over tid.

Generelt er en stukatørspartel som den beskrevet et pålideligt og holdbart værktøj, der bruges af fagfolk inden for stukatør- og gipsarbejde til at opnå glatte og dekorative overflader på vægge og lofter. Det er en vigtig del af værktøjskassen for enhver stukatør eller håndværker, der arbejder med lignende materialer.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Stukatørspartel Expert 120 mm - 314612
Din bedømmelse