Facebook Pixel
Henter data...

Stukatørspartel Expert 120 mm - 314612

Varenummer
803314612
På lager
Brand
151,00  Kr.
Oversigt
  • med softgreb
  • 12 cm
  • Rustfri stål

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Stukatørspartel Expert 120 mm: Det Ideelle Værktøj til Præcis Stukarbejde

Når du står over for en opgave med stukarbejde, er valget af det rette værktøj afgørende for at opnå et professionelt resultat. Storch Stukatørspartel Expert 120 mm er et af de bedste værktøjer på markedet, specielt designet til at imødekomme behovene hos både professionelle stukkatører og gør-det-selv entusiaster. Med en række funktioner, der sikrer præcision, komfort og holdbarhed, er denne spartel et must-have i dit værktøjssortiment.

Ergonomisk Design med Softgreb

En af de mest fremtrædende egenskaber ved Storch Stukatørspartel Expert er det ergonomiske softgreb. Dette greb er designet til at ligge godt i hånden og reducere træthed under længere tids brug. Softgrebet giver en sikker og behagelig håndtering af spartlen, hvilket er essentielt, når man arbejder med detaljerede og tidskrævende opgaver som stukarbejde. Den ergonomiske udformning sikrer, at du kan arbejde effektivt og præcist uden at overanstrenge dig.

Perfekt Størrelse på 12 cm

Storch Stukatørspartel Expert har en bladstørrelse på 120 mm (12 cm), hvilket gør den ideel til præcise og detaljerede opgaver. Den moderate størrelse gør det nemt at kontrollere spartlen og arbejde med små og mellemstore overflader. Uanset om du udfører reparationer, detaljeret stukarbejde eller påfører fine lag af spartelmasse, giver denne størrelse den nødvendige præcision og fleksibilitet. Den er let at manøvrere i trange områder og sikrer en jævn og glat overflade.

Fremstillet af Rustfri Stål for Holdbarhed

Et andet vigtigt aspekt ved Storch Stukatørspartel Expert er materialet. Bladet er fremstillet af rustfrit stål, hvilket sikrer, at spartlen er modstandsdygtig over for rust og korrosion. Dette er især vigtigt, når man arbejder med fugtige materialer som spartelmasse og puds. Rustfrit stål forlænger spartlens levetid betydeligt, så du kan stole på, at den vil forblive skarp og effektiv gennem mange års brug. Det rustfrie stålblad sikrer også en jævn og glat påføring, hvilket er essentielt for et professionelt resultat.

Anvendelsesmuligheder

Storch Stukatørspartel Expert 120 mm er et alsidigt værktøj, der kan bruges til en række forskellige opgaver inden for stukarbejde og overfladebehandling. Denne spartel er ideel til:

  • Påføring af Spartelmasse: Med dens præcise blad kan du let påføre og udjævne spartelmasse på vægge og lofter.
  • Reparation af Stuk: Perfekt til at reparere små skader eller revner i stukdekorationer.
  • Finpudsning: Bruges til at glatte og finpudse overflader for at opnå en perfekt finish.
  • Detaljeret Stukarbejde: Uundværlig for præcisionsarbejde, hvor små detaljer skal udføres med omhu.

Sådan Får Du Fat i Storch Stukatørspartel Expert

Hvis du er interesseret i at købe en Storch Stukatørspartel Expert 120 mm, er det nemt at få fat i dette fantastiske værktøj. Du kan få professionel vejledning og købe spartlen ved at kontakte Rockidan. Besøg os i vores fysiske butik eller få vejledning via telefon eller e-mail. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at vælge det rette værktøj til dine specifikke behov.

Besøg Vores Butik eller Kontakt os

For personlig vejledning og mulighed for at se vores produkter, kan du besøge vores butik i Aabenraa. Her har du chancen for at få direkte rådgivning og se det brede udvalg af værktøj og materialer, vi tilbyder. Hvis du foretrækker at få vejledning hjemmefra, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Ring til os på telefon 74613366 for at tale med en af vores eksperter, eller send en e-mail til mail@rockidan.dk, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt.

Storch Stukatørspartel Expert 120 mm er et fremragende valg for enhver, der arbejder med stuk og overfladebehandling. Med sit ergonomiske softgreb, perfekte størrelse på 12 cm og blad i rustfrit stål, tilbyder denne spartel både komfort, præcision og holdbarhed. Uanset om du er professionel håndværker eller hobbyist, vil denne spartel hjælpe dig med at opnå de bedste resultater. Besøg Rockidan i Aabenraa for at se vores udvalg, eller kontakt os for vejledning.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Stukatørspartel Expert 120 mm - 314612
Din bedømmelse