Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Sandspartel rustfri stål 45cm 4045

Varenummer
00932067
På lager
Brand
167,00  Kr.
Oversigt

Sandspartel, rustfri stål

Rustfrit sandspartel i stål. Paletgreb der mindsker træthed. Hul til tommelfinger for bedre kontrol. 2-komponent skaft

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Rustfrit Stål: En Sandspartel med Styrke og Præcision

Når det kommer til malerarbejde, er en pålidelig og effektiv sandspartel afgørende. Lad os udforske, hvorfor SPEKTER's rustfri stålsandspartel på 45 cm er det perfekte værktøj til dine behov.

Holdbart Rustfrit Stål

Vores rustfri stålsandspartel er konstrueret af holdbart rustfrit stål, hvilket gør den robust og modstandsdygtig over for korrosion og slid. Uanset om du arbejder på små eller store projekter, kan du stole på, at denne sandspartel holder i lang tid.

Ergonomisk Paletgreb

Med et ergonomisk paletgreb er denne sandspartel designet til at mindske træthed og ubehag under arbejdet. Grebet ligger godt i hånden og giver dig mulighed for at arbejde i længere perioder uden at føle dig belastet.

Bedre Kontrol med Tommelfingerhul

Vores sandspartel er udstyret med et smart tommelfingerhul, der giver dig bedre kontrol og præcision under arbejdet. Dette hjælper med at forbedre din håndtering af værktøjet og sikrer, at du kan opnå en glat og ensartet overflade.

2-komponent Skaft

Skaftet på denne sandspartel er designet med to komponenter, hvilket giver et solidt og behageligt greb. Denne funktion gør det lettere at håndtere værktøjet og sikrer, at du kan arbejde effektivt og præcist.

Et Værktøj til Professionelle Resultater

Uanset om du er en professionel maler eller en ivrig gør-det-selv-entusiast, er vores rustfri stålsandspartel et pålideligt værktøj til at opnå professionelle resultater. Med dens holdbare konstruktion, ergonomiske design og forbedrede kontrolfunktioner kan du håndtere dine malerprojekter med tillid og præcision.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Sandspartel rustfri stål 45cm 4045
Din bedømmelse