Facebook Pixel
Henter data...

Plast Glittespartel 312814

Varenummer
803312814
På lager
Kun 2 tilbage
Brand
134,00  Kr.
Oversigt
  • med softgreb
  • Plast

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En plast glittespartel som den beskrevet er et nyttigt værktøj inden for maling og spartelarbejde. Her er nogle detaljer om denne type værktøj:

  • Plast: Dette refererer til materialet, som spartelbladet er lavet af. Plastglittespartler er kendt for deres glatte overflade, der gør dem velegnet til påføring og glatning af spartelmasse, maling eller andre materialer på vægge og lofter. Plast er også let at rengøre.

  • Med Softgreb: Tilstedeværelsen af et "softgreb" betyder, at spartelhåndtaget er designet med en blød og behagelig overflade for bedre greb og komfort under brug. Dette er især nyttigt ved længerevarende arbejde.

Plast glittespartler er alsidige værktøjer, der bruges til at udfylde revner, jævne overflader, fjerne overskydende materiale og opnå en glat finish på vægge og lofter. De er ofte foretrukne i maler- og spartelprojekter, da plastspartler ikke absorberer maling og er nemme at rengøre efter brug. Softgrebet giver en forbedret brugeroplevelse ved at reducere træthed og øge grebet.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Plast Glittespartel 312814
Din bedømmelse