Facebook Pixel
Henter data...

Plast Glittespartel 312814

Varenummer
803312814
På lager
Kun 2 tilbage
Brand
134,00  Kr.
Oversigt
  • med softgreb
  • Plast

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Plast Glittespartel: Den Ultimative Værktøj til Perfekt Overfladebehandling

Når det kommer til overfladebehandling, er valget af værktøj afgørende for at opnå et professionelt resultat. En af de mest pålidelige og effektive redskaber på markedet er Storch Plast Glittespartel. Dette værktøj er designet med særlige funktioner, der gør det ideelt til både professionelle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster.

Softgreb for Øget Komfort

En af de vigtigste funktioner ved Storch Plast Glittespartel er dens softgreb. Dette ergonomiske greb sikrer, at værktøjet ligger godt i hånden, selv under længere tids brug. Softgrebet reducerer træthed i hånden og håndleddet, hvilket gør det muligt at arbejde længere og mere effektivt. Dette er især nyttigt for professionelle, der ofte bruger timevis på overfladebehandling og skal undgå belastningsskader.

Spids i den Ene Ende for Præcision

Storch Plast Glittespartel er også udstyret med en spids i den ene ende, hvilket giver en ekstra grad af præcision. Denne funktion er særlig nyttig, når du arbejder i hjørner, langs kanter eller i små områder, hvor det kan være vanskeligt at komme til med en traditionel spartel. Den spidse ende tillader dig at arbejde med større nøjagtighed og sikrer en mere detaljeret og omhyggelig finish.

Fremstillet i Holdbart Plast

Materialet er en anden vigtig faktor at overveje, når du vælger en glittespartel. Storch Plast Glittespartel er fremstillet af høj kvalitets plast, hvilket giver flere fordele. For det første er plast let og nemt at håndtere, hvilket gør arbejdet mindre anstrengende. For det andet er plast modstandsdygtig over for rust og korrosion, hvilket forlænger værktøjets levetid. Dette gør det til en pålidelig partner i dit værktøjssortiment, som du kan stole på i mange år fremover.

Anvendelsesmuligheder

Storch Plast Glittespartel er et alsidigt værktøj, der kan bruges til en række forskellige opgaver inden for overfladebehandling. Den kan bruges til påføring af spartelmasse, udglatning af vægge og lofter, og endda til fjernelse af gamle tapeter. Takket være dens holdbare konstruktion og brugervenlige design kan den anvendes på både store og små projekter med lige stor effektivitet.

Sådan Får Du Fat i Storch Plast Glittespartel

Hvis du er interesseret i at købe en Storch Plast Glittespartel, har du flere muligheder. Du kan besøge vores fysiske butik i Aabenraa, hvor vores eksperter står klar til at vejlede dig og besvare alle dine spørgsmål. Vi har et bredt udvalg af værktøj og materialer, så du kan se og røre ved produkterne, før du køber dem. Vores adresse er let at finde, og vi byder altid vores kunder velkommen med et smil.

Kontakt Rockidan for Vejledning

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butik, kan du stadig få professionel vejledning. Du kan kontakte Rockidan på telefon 74613366, hvor vores erfarne medarbejdere vil være glade for at hjælpe dig med at finde det rette værktøj til dine behov. Vi tilbyder også vejledning via e-mail. Du kan skrive til os på mail@rockidan.dk, hvor vi besvarer dine spørgsmål hurtigt og grundigt.

Storch Plast Glittespartel er det perfekte værktøj til enhver, der arbejder med overfladebehandling. Dens softgreb sikrer komfort under brug, mens den spidse ende giver præcision i arbejdet. Fremstillet af holdbart plast, er dette værktøj både let og langtidsholdbart. Uanset om du er professionel håndværker eller en ivrig gør-det-selv-entusiast, vil Storch Plast Glittespartel hjælpe dig med at opnå perfekte resultater hver gang. Besøg vores butik i Aabenraa, eller kontakt Rockidan for mere information og vejledning.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Plast Glittespartel 312814
Din bedømmelse