Facebook Pixel
Henter data...

Jernspartel 10 cm stiv m/træ 320910

Varenummer
803320910
På lager
Brand
70,00  Kr.
Oversigt
  • Træskaft
  • Jern

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En "jernspartel" er et værktøj, der normalt bruges til at påføre, udjævne eller fjerne materialer som maling, spartelmasse, cement eller lignende fra forskellige overflader. Her er nogle detaljer om denne type jernspartel:

  • 10 cm: Dette refererer til bredden eller bredden på spartelens blad. I dette tilfælde er bredden 10 centimeter, hvilket gør det velegnet til mindre områder eller detaljeret arbejde.

  • Stiv: "Stiv" indikerer, at spartelbladet er fast og ikke bøjeligt. Dette giver præcision og kontrol ved påføring af materialer.

  • Træskaft: Det træskaft er det håndtag, der er fastgjort til spartelbladet. Det giver et greb, så brugeren kan styre spartelen lettere.

En jernspartel som denne er nyttig inden for forskellige bygge- og maleropgaver. Det kan bruges til at påføre spartelmasse på vægge, udjævne overflader, fjerne gammel maling eller spartelmasse og udføre præcisionsarbejde, især i mindre områder. Det er et alsidigt værktøj, der findes i forskellige størrelser og stivheder for at imødekomme forskellige behov.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Jernspartel 10 cm stiv m/træ 320910
Din bedømmelse