Facebook Pixel
Henter data...

Stukatørspartel expert - 314166

Varenummer
803314166
På lager
Brand
166,00  Kr.
Oversigt
 • Stukatørspartel med softgreb
 • 160 mm 
 • spandske

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Stukatørspartel Expert: Professionelt Værktøj til Præcisionsarbejde

Introduktion til Storch Stukatørspartel Expert

Når det kommer til professionelt spartelarbejde, er valget af det rette værktøj afgørende for at opnå et perfekt resultat. Storch Stukatørspartel Expert er designet til at imødekomme de højeste standarder inden for stuk og spartelarbejde. Med en bredde på 160 mm og et ergonomisk softgreb er denne spartel ideel til både professionelle håndværkere og seriøse gør-det-selv entusiaster.

Egenskaber ved Storch Stukatørspartel Expert

Softgreb for Komfort og Kontrol

En af de mest fremtrædende egenskaber ved Storch Stukatørspartel Expert er det ergonomiske softgreb. Dette greb er designet til at give maksimal komfort og kontrol under brug, hvilket er essentielt ved langvarigt og detaljeret spartelarbejde. Softgrebet reducerer træthed i hånden og giver et fast og sikkert greb, hvilket forbedrer præcisionen og kvaliteten af det færdige arbejde.

Fordele ved Softgreb

 • Komfort: Blødt og ergonomisk designet greb, der passer perfekt i hånden.
 • Kontrol: Øget kontrol og stabilitet under spartelarbejdet.
 • Mindre Træthed: Reducerer håndtræthed ved længerevarende brug.

160 mm Bredde for Effektiv Dækning

Med en bredde på 160 mm er Storch Stukatørspartel Expert ideel til større spartelopgaver, hvor effektiv dækning er nødvendig. Den bredere spand giver mulighed for at arbejde hurtigt og effektivt, samtidig med at præcisionen bevares. Dette gør spartlen perfekt til både store flader og mindre detaljerede områder.

Fordele ved 160 mm Bredde

 • Effektiv Dækning: Hurtigere og mere effektiv dækning af store områder.
 • Alsidighed: Perfekt til både store flader og mere detaljerede opgaver.
 • Nøjagtighed: Giver mulighed for præcis påføring af spartelmasse.

Rustfri Stål for Holdbarhed

Bladet på Storch Stukatørspartel Expert er fremstillet af rustfri stål, hvilket sikrer lang holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Rustfri stål er kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket gør denne spartel til et pålideligt værktøj, der kan modstå de krævende forhold på byggepladsen.

Fordele ved Rustfri Stål

 • Holdbarhed: Langvarig brug uden risiko for rust.
 • Styrke: Tåler hårdt arbejde og intens brug.
 • Kvalitet: Sikrer et ensartet og professionelt resultat.

Anvendelsesområder

Professionelt Byggeri og Renovering

Storch Stukatørspartel Expert er designet til at opfylde kravene fra professionelle håndværkere. Den er ideel til brug i professionelt byggeri og renovering, hvor præcision og holdbarhed er afgørende. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, renovering af ældre bygninger eller detaljeret spartelarbejde, leverer denne spartel resultater af højeste kvalitet.

Eksempel: Renovering af Historiske Bygninger

Ved renovering af historiske bygninger er det vigtigt at arbejde med stor præcision for at bevare de originale detaljer. Storch Stukatørspartel Expert gør det muligt at udføre præcist og detaljeret arbejde, hvilket sikrer et professionelt og respektfuldt resultat.

Gør-Det-Selv Projekter

Denne spartel er også et fremragende valg for gør-det-selv entusiaster, der ønsker professionelle resultater i deres egne projekter. Med dens ergonomiske design og høje kvalitet er det muligt at udføre komplekse spartelopgaver derhjemme med samme præcision som professionelle håndværkere.

Eksempel: Spartelarbejde i Hjemmet

For hjemmearbejdere, der ønsker at udføre spartelarbejde i deres hjem, tilbyder Storch Stukatørspartel Expert den nødvendige præcision og komfort. Dens ergonomiske greb og rustfri stålkonstruktion gør den nem at bruge og sikrer et holdbart og flot resultat.

Specialiserede Projekter

For mere specialiserede projekter, såsom dekorative spartelarbejder eller præcise reparationer, er denne spartel det perfekte værktøj. Dens præcisionsdesign og kvalitetsmaterialer gør det muligt at udføre detaljerede og komplekse opgaver med lethed.

Eksempel: Dekorative Spartelarbejder

Når det kommer til dekorative spartelarbejder, kræver arbejdet stor nøjagtighed og finesse. Storch Stukatørspartel Expert er ideel til at skabe fine detaljer og sikre en jævn og professionel finish, der fremhæver de dekorative elementer.

Køb Storch Stukatørspartel Expert hos Rockidan

Du kan nemt købe Storch Stukatørspartel Expert online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Ved at handle online får du den bekvemmelighed, det er at få produktet leveret direkte til din dør, mens et besøg i butikken giver dig mulighed for at se og vurdere produktet, før du køber det.

Få Professionel Vejledning

Hos Rockidan prioriterer vi kundeservice højt. Hvis du har spørgsmål om valg og anvendelse af Storch Stukatørspartel Expert, står vores team af eksperter klar til at hjælpe. Du kan få vejledning ved at ringe til os på telefon 74613366 eller sende en e-mail til mail@rockidan.dk. Uanset om du har brug for tekniske detaljer om produktet eller rådgivning om, hvordan du bedst udfører dit projekt, kan du stole på Rockidan til at give dig de nødvendige svar og support.

Storch Stukatørspartel Expert 160 mm er det perfekte værktøj for dem, der ønsker præcision, komfort og holdbarhed i deres spartelarbejde. Med dens ergonomiske softgreb, rustfri stålblad og 160 mm bredde er denne spartel ideel til både professionelle og gør-det-selv projekter. Besøg Rockidan eller kontakt os for yderligere vejledning og support.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Stukatørspartel expert - 314166
Din bedømmelse