Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Væv/fugespartel gummi 35cm 4535

Varenummer
00605076
På lager
Kun 2 tilbage
Brand
149,00  Kr.
Oversigt

Væv/fugespartel gummi

Med paletgreb, som mindsker træthed. Hul til tommelfinger for bedre kontrol. 2-komponent skaft.

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

SPEKTER Væv-/Fugespartel i Gummi: Præcision og Kontrol

Vores væv-/fugespartel i gummi er det ultimative værktøj til opgaver, hvor præcision og kontrol er afgørende. Lad os udforske, hvorfor dette specialdesignede værktøj er det foretrukne valg for både professionelle og gør-det-selv-entusiaster.

Ergonomisk Paletgreb for Komfort

Udstyret med et ergonomisk paletgreb er vores væv-/fugespartel designet med komfort i tankerne. Grebet ligger godt i hånden og mindsker træthed under langvarige arbejdsopgaver, så du kan arbejde effektivt uden ubehag.

Forbedret Kontrol med Tommelfingerhul

Denne væv-/fugespartel har et smart hul til tommelfingeren, der giver bedre kontrol og præcision. Dette er afgørende for at opnå smidige og professionelle resultater, uanset om du arbejder med væv, fugemasse eller andre materialer.

Solidt 2-komponent Skaft

Skaftet er konstrueret med to komponenter, hvilket giver et solidt og pålideligt greb. Denne designfunktion gør det lettere at manøvrere værktøjet og sikrer, at det kan klare kravene i selv de mest krævende opgaver.

Professionelle Resultater til Alle

Uanset om du er maler, tømrer eller håndværker, kan vores væv-/fugespartel i gummi hjælpe dig med at opnå professionelle resultater og spare tid. Investér i kvalitetsværktøj, der giver dig den nødvendige kontrol og præcision til at udføre opgaverne med lethed. Med vores væv-/fugespartel i gummi er du godt rustet til enhver opgave.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Væv/fugespartel gummi 35cm 4535
Din bedømmelse