Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Væv/fugespartel gummi 35cm 4535

Varenummer
00605076
På lager
Kun 2 tilbage
Brand
149,00  Kr.
Oversigt

Væv/fugespartel gummi

Med paletgreb, som mindsker træthed. Hul til tommelfinger for bedre kontrol. 2-komponent skaft.

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Væv-/Fugespartel i Gummi

Vores væv-/fugespartel i gummi er det ideelle værktøj til en lang række opgaver, hvor præcision og kontrol er afgørende. Dette specialdesignede værktøj har flere funktioner, der gør det til det foretrukne valg for både professionelle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster.

Paletgreb til Komfort: Udstyret med et ergonomisk paletgreb, der er skabt med komfort i tankerne, mindsker denne væv-/fugespartel træthed under langvarige arbejdsopgaver. Grebet ligger godt i hånden og giver dig mulighed for at arbejde effektivt uden ubehag.

Forbedret Kontrol: Vores væv-/fugespartel har et smart hul til tommelfingeren, der giver bedre kontrol og præcision. Dette er afgørende for at opnå smidige og professionelle resultater, uanset om du arbejder med væv, fugemasse eller andre materialer.

2-komponent Skaft: Skaftet er konstrueret med to komponenter, hvilket giver et solidt og pålideligt greb. Dette gør det lettere at manøvrere værktøjet og sikrer, at det kan klare kravene i selv de mest krævende opgaver.

Uanset om du er maler, tømrer eller håndværker, kan vores væv-/fugespartel i gummi hjælpe dig med at opnå professionelle resultater og spare tid. Investér i kvalitetsværktøj, der giver dig den nødvendige kontrol og præcision til at udføre opgaverne med lethed.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Væv/fugespartel gummi 35cm 4535
Din bedømmelse