Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Sandspartel rustfri stål 60cm 4060

Varenummer
00605615
På lager
Brand
220,00  Kr.
Oversigt

Sandspartel, rustfri stål

Rustfrit sandspartel i stål. Paletgreb der mindsker træthed. Hul til tommelfinger for bedre kontrol. 2-komponent skaft

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

SPEKTER Rustfrit Stålsandspartel: Holdbarhed og Præcision

Vores rustfri stålsandspartel er skabt til at opfylde professionelle maleres behov. Lad os udforske, hvorfor dette værktøj er et pålideligt valg til dine malerprojekter.

Fremragende Holdbarhed

Den rustfrie stålsandspartel er konstrueret til at modstå tidens tand og de udfordringer, du møder i din daglige arbejdsrutine. Dens holdbare design sikrer langvarig brug, selv under intensivt arbejde.

Paletgreb til Komfort

Vi har integreret et paletgreb i denne sandspartel, der reducerer træthed og ubehag under arbejdet. Det ergonomiske design giver dig mulighed for at arbejde i længere perioder uden belastning på dine hænder og arme.

Forbedret Kontrol

Med et tommelfingerhul får du bedre kontrol over værktøjet, hvilket hjælper med at præcisere dine bevægelser og opnå mere præcise resultater.

2-komponent Skaft

Skaftet på sandspartlen er designet med to komponenter, hvilket giver et sikkert og komfortabelt greb. Dette gør det lettere at håndtere værktøjet og øger din effektivitet.

Professionelle Maleresultater

Uanset om du er professionel maler eller gør-det-selv-entusiast, er vores rustfri stålsandspartel et pålideligt valg til at opnå glatte og professionelle resultater. Gør dit næste malerprojekt lettere og mere effektivt med denne pålidelige sandspartel fra SPEKTER.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Sandspartel rustfri stål 60cm 4060
Din bedømmelse