Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Sandspartel rustfri stål 25cm 4025

Varenummer
00932065
På lager
Brand
104,00  Kr.
Oversigt

Sandspartel, rustfri stål

Rustfrit sandspartel i stål. Paletgreb der mindsker træthed. Hul til tommelfinger for bedre kontrol. 2-komponent skaft

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Sandspartel i Rustfrit Stål

Vores rustfri stålsandspartel er et pålideligt værktøj til dine malerprojekter. Dens konstruktion er nøje designet for at imødekomme professionelle maleres behov.

Fremragende Holdbarhed: Den rustfrie stålsandspartel er bygget til at modstå tidens tand og de udfordringer, du møder i din daglige arbejdsrutine. Denne holdbare konstruktion sikrer, at dit værktøj vil vare i lang tid, selv under intensivt brug.

Paletgreb til Komfort: Vi har udstyret denne sandspartel med et paletgreb, der reducerer træthed og ubehag under arbejdet. Det ergonomiske design giver dig mulighed for at arbejde i længere perioder uden unødig belastning på dine hænder og arme.

Forbedret Kontrol: Vores sandspartel er udstyret med et hul til tommelfingeren, der giver dig bedre kontrol over værktøjet. Dette hjælper med at præcisere dine bevægelser og opnå mere præcise resultater.

2-komponent Skaft: Skaftet på sandspartlen er designet med to komponenter, hvilket giver et sikkert og komfortabelt greb. Dette gør det lettere at håndtere værktøjet og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt.

Uanset om du er professionel maler eller gør-det-selv-entusiast, er vores rustfri stålsandspartel et pålideligt valg til at opnå glatte og professionelle maleresultater. Gør dit næste malerprojekt lettere og mere effektivt med denne pålidelige sandsparte

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Sandspartel rustfri stål 25cm 4025
Din bedømmelse