Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Sandspartel rustfri stål 35cm 4035

Varenummer
00932066
På lager
Brand
134,00  Kr.
Oversigt

Sandspartel, rustfri stål

Rustfrit sandspartel i stål. Paletgreb der mindsker træthed. Hul til tommelfinger for bedre kontrol. 2-komponent skaft

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Holdbarhed i Topklasse

Vores rustfri stålsandspartel er skabt til at holde. Konstrueret af materialer af høj kvalitet, står den imod tidens slid og udfordringerne i enhver arbejdsrutine. Denne enestående holdbarhed sikrer, at dit værktøj forbliver pålideligt selv under de mest krævende opgaver.

Komfortabelt Paletgreb

Vi har lagt vægt på din komfort under arbejdet. Derfor er vores sandspartel udstyret med et paletgreb, der reducerer træthed og ubehag, selv under længere arbejdsperioder. Det ergonomiske design er skabt til at minimere belastningen på dine hænder og arme, så du kan fokusere på dit arbejde uden distraktioner.

Præcis Kontrol

Med vores sandspartel får du ikke kun holdbarhed og komfort, men også forbedret kontrol. Et smart hul til tommelfingeren giver dig mulighed for at styre værktøjet med større præcision. Dette gør det lettere at opnå nøjagtige og professionelle resultater, uanset opgavens kompleksitet.

Sikkert 2-komponent Skaft

Skaftet på vores sandspartel er designet med din sikkerhed og komfort i tankerne. Den to-komponentkonstruktion giver et solidt og behageligt greb, der gør det lettere at håndtere værktøjet. Dette sikrer, at du kan arbejde effektivt og sikkert, selv under krævende forhold.

Et Pålideligt Valg for Enhver Maler

Uanset om du er en professionel maler eller en ivrig gør-det-selv-entusiast, er vores rustfri stålsandspartel det ideelle værktøj til dine malerprojekter. Med dens holdbarhed, komfort og præcise kontrol kan du opnå professionelle resultater hver gang. Gør dit næste malerprojekt lettere og mere effektivt med vores pålidelige sandspartel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Sandspartel rustfri stål 35cm 4035
Din bedømmelse