Facebook Pixel
Henter data...

Jernspartel 8 cm stiv m/træ 320908

Varenummer
803320908
På lager
Brand
58,00  Kr.
Oversigt
  • Træskaft
  • Jern

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

En jernspartel med disse specifikationer er et værktøj, der normalt bruges til at påføre, udjævne eller fjerne materialer som maling, spartelmasse, cement eller lignende fra forskellige overflader. Her er nogle detaljer om denne type jernspartel:

  • 8 cm: Dette refererer til bredden eller bredden på spartelens blad. I dette tilfælde er bredden 8 centimeter, hvilket gør det velegnet til mindre områder eller detaljeret arbejde.

  • Stiv: "Stiv" indikerer, at spartelbladet er fast og ikke bøjeligt. Dette giver præcision og kontrol ved påføring af materialer.

  • Træskaft: Træskaftet er det håndtag, der er fastgjort til spartelbladet. Det giver et greb, så brugeren kan styre spartelen lettere.

En jernspartel som denne er nyttig inden for forskellige bygge- og maleropgaver. Det kan bruges til at påføre spartelmasse på vægge, udjævne overflader, fjerne gammel maling eller spartelmasse og udføre præcisionsarbejde, især i mindre områder. Det er et alsidigt værktøj, der findes i forskellige størrelser og stivheder for at imødekomme forskellige behov.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Jernspartel 8 cm stiv m/træ 320908
Din bedømmelse