Facebook Pixel
Henter data...

Berner Pudsske Expert - 314514

Varenummer
803314514
På lager
Brand
128,00  Kr.
Oversigt
  • Bernerformet spartel med softgreb
  • 140 mm 
  • spandske

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Berner Pudsske Expert: Et Professionelt Værktøj til Perfekt Pudsarbejde

Når det kommer til puds- og spartelarbejde, er det afgørende at have de rigtige værktøjer, der kan levere præcise og professionelle resultater. Storch Berner Pudsske Expert er designet til at opfylde kravene fra både professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiaster. Denne pudsske kombinerer ergonomi, holdbarhed og effektivitet, hvilket gør den til et uundværligt værktøj i dit sortiment.

Egenskaber og Fordele

Bernerformet Spartel med Softgreb

Ergonomisk Design

Storch Berner Pudsske Expert er udformet med en bernerformet spids og et ergonomisk softgreb, der sikrer komfort og kontrol under brug. Det bløde greb reducerer håndtræthed og giver et fast og behageligt greb, hvilket er særligt vigtigt under længerevarende arbejde. Dette ergonomiske design gør det nemt at håndtere pudsskeen, hvilket forbedrer præcisionen og effektiviteten i dit arbejde.

Forbedret Kontrol og Præcision

Den bernerformede spids gør det muligt at påføre og udjævne puds med stor præcision. Denne form er ideel til detaljeret arbejde og giver dig mulighed for at nå ind i hjørner og andre vanskeligt tilgængelige områder. Det ergonomiske softgreb sikrer, at du har fuld kontrol over værktøjet, hvilket er afgørende for at opnå en jævn og fejlfri overflade.

140 mm Blade

Ideel Størrelse til Forskellige Opgaver

Med et blad på 140 mm er Storch Berner Pudsske Expert perfekt til både små og mellemstore puds- og spartelopgaver. Denne størrelse giver tilstrækkelig dækning, så du kan arbejde hurtigt og effektivt, samtidig med at du opretholder præcision og kontrol. Uanset om du arbejder på små detaljer eller større overflader, vil denne pudsske levere fremragende resultater.

Holdbar og Slidstærk

Bladet på 140 mm er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. Dette betyder, at pudsskeen vil bevare sin skarphed og funktionalitet over tid, selv ved hyppig brug. Den holdbare konstruktion sikrer, at du får et pålideligt værktøj, der kan klare selv de mest krævende opgaver.

Spandske Funktion

Effektiv Pudsarbejde

Storch Berner Pudsske Expert fungerer også som en spandske, hvilket gør den ekstra alsidig og praktisk. Spandskefunktionen gør det nemt at blande og påføre puds direkte fra spanden, hvilket sparer tid og reducerer spild. Dette gør pudsskeen ideel til både blanding og påføring, hvilket sikrer en mere effektiv arbejdsproces.

Let at Rengøre

En anden fordel ved spandskefunktionen er, at den er nem at rengøre. Efter brug kan du hurtigt og let rense bladet, så det er klar til næste opgave. Dette gør vedligeholdelsen af værktøjet enkel og ukompliceret, hvilket er en stor fordel i en travl arbejdsdag.

Køb og Vejledning

Tilgængelighed

Du kan nemt købe Storch Berner Pudsske Expert online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsværktøj og -produkter, så du kan finde alt, hvad du har brug for til dine projekter. Vores webshop er brugervenlig, og du kan forvente hurtig levering af dine produkter.

Professionel Vejledning

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rigtige værktøjer til dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig på telefon 74613366 eller via email på mail@rockidan.dk. Vi ser frem til at assistere dig og sikre, at du får de bedste værktøjer og råd til dine behov.

Storch Berner Pudsske Expert er et fremragende valg for alle, der ønsker at opnå professionelle resultater i deres puds- og spartelarbejde. Med sit ergonomiske design, holdbare materialer og alsidige funktioner kombinerer denne pudsske komfort, effektivitet og præcision. Uanset om du er en professionel håndværker eller en gør-det-selv entusiast, vil Storch Berner Pudsske Expert hjælpe dig med at opnå perfekte resultater i dine projekter.

Gør dine pudsopgaver nemmere og mere effektive med Storch Berner Pudsske Expert. Køb den online hos Rockidan eller besøg vores butik i Aabenraa for at se vores fulde udvalg af kvalitetsværktøj. Få professionel vejledning og support fra vores ekspertteam, så du kan vælge de rigtige værktøjer til dine projekter.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Berner Pudsske Expert - 314514
Din bedømmelse