Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Perfection micromester mini 10cm 182811

Varenummer
00605595
På lager
Brand
27,00  Kr.
Oversigt

Perfection micro-mester, stik

Ideel til filt og rullespartel. Rulle rengøres i vand før brug. 18 mm microfiber.

Anvendelse:
  • Maling af væg
  • Maling af loft
  • Malerrulle
  • Til glatte overflader
  • 10 cm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Perfection Micro-Mester med stik er et uundværligt værktøj til dine malerprojekter, især når det kommer til arbejde med filt og rullespartel. Denne malerrulle er specielt designet til at levere en perfekt og fejlfri finish takket være dens 18 mm mikrofiberbelægning.

Mikrofiberbelægningen er ideel til maling af vægge og lofter, især når du sigter mod at opnå glatte og ensartede overflader. Mikrofiberen gør det nemmere at distribuere malingen jævnt og reducerer risikoen for striber eller ujævnheder.

En bemærkelsesværdig fordel ved denne Perfection Micro-Mester rulle er dens lette rengøring i vand før brug. Dette gør det bekvemt at skifte mellem farver eller rengøre rullen efter hver brug, hvilket sparer tid og besvær.

Dette malerværktøj er velegnet til forskellige malingsopgaver, herunder maling af vægge og lofter. Med en bredde på 10 cm er det især egnet til detaljerede og præcise arbejder, hvor nøjagtighed er afgørende.

Så når du har brug for at opnå en fejlfri og professionel finish på dine glatte overflader, skal du stole på Perfection Micro-Mester med stik og oplev, hvordan det gør dine malerprojekter lettere og mere vellykkede

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Perfection micromester mini 10cm 182811
Din bedømmelse