Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Malerulleskaft stik kort 10-15cm 8002

Varenummer
00932051
På lager
Brand
33,00  Kr.
Oversigt

Malerulleskaft kort, stik

Ergonomisk og grebsvenligt skaft. Unik spandeholder. Passer på Spekter forlængerskafter. 

Anvendelse:
  • Montering på forlængerskaft
  • bredde 10-15 cm
  • Kort stik

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

SPEKTER Malerulleskaft Stik Kort 10-15cm: Komfortabel og Funktionel

Malerulleskaftet kort stik er en praktisk løsning til malerarbejde, der kombinerer både komfort og funktionalitet. Lad os udforske, hvordan dette malerulleskaft kan forbedre din maleroplevelse.

Ergonomisk Design for Komfortabelt Arbejde

Det ergonomiske og grebsvenlige design af malerulleskaftet sikrer, at du kan arbejde komfortabelt, selv under længere malerprojekter. Den behagelige greb giver en bedre kontrol over din malerulle, hvilket er afgørende for at opnå en professionel finish på dine vægge eller lofter.

Praktisk Spandeholder for Effektivitet

Den unikke spandeholder på malerulleskaftet er en praktisk funktion, der gør det let at have din malerspand lige ved hånden. Dette sparer dig tid og besvær, da du nemt kan dyppe din malerulle i malingen uden at skulle bøje dig eller gå frem og tilbage mellem malerområdet og spanden.

Velegnet til Detaljerede Malerprojekter

Dette malerulleskaft er ideelt til opgaver, hvor du arbejder med mindre områder eller ønsker større præcision. Med en anbefalet bredde på 10-15 cm giver dette malerulleskaft dig mulighed for at arbejde på detaljerede malerprojekter med nøjagtighed og effektivitet.

Montering og Brug

Anvend dette malerulleskaft ved at montere det på et passende forlængerskaft, og nyd de fordele, det bringer til dine malerprojekter. Uanset om du arbejder på små områder eller har brug for præcision, vil dette malerulleskaft gøre din opgave lettere og mere effektiv.

SPEKTER Malerulleskaft Stik Kort 10-15cm er den perfekte løsning til malerarbejde, der kræver både komfort og funktionalitet. Med sit ergonomiske design, praktiske spandeholder og velegnede størrelse til detaljerede malerprojekter, vil dette malerulleskaft forbedre din maleroplevelse og hjælpe dig med at opnå professionelle resultater hver gang.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Malerulleskaft stik kort 10-15cm 8002
Din bedømmelse