Facebook Pixel
Henter data...

Rullebakke 18,5x19,5cm - 191615

Varenummer
803191615
På lager
Brand
12,00  Kr.
Oversigt
  • 18,5 x 19,5 cm
  • Kunststof
  • Blå

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch's rullebakke med dimensionerne 18,5 x 19,5 cm er et praktisk værktøj til malerprojekter. Her er nogle nøgleegenskaber ved denne rullebakke:

  1. Praktisk Størrelse: Denne rullebakke har en kompakt størrelse, der gør den ideel til mindre maleropgaver. Den kan rumme en malerrulle og en passende mængde maling, hvilket gør det nemt at arbejde med små områder.

  2. Holdbar Konstruktion: Rullebakken er fremstillet af holdbart kunststof, der kan modstå maling og gentagne brug. Den er bygget til at vare og sikrer pålidelig ydelse i dine malerprojekter.

  3. Farvekodet: Med sin blå farve er rullebakken let at genkende og adskille fra andre malerudstyr. Farvekodning hjælper dig med at organisere dit værktøj og forhindre forvirring.

  4. Universal Anvendelse: Denne rullebakke er velegnet til brug med forskellige typer maling og fungerer godt på vægge, lofter og andre overflader.

Storch's rullebakke i denne størrelse er ideel til mindre malerprojekter, hvor en større bakke ikke er nødvendig. Den hjælper med at holde malingen organiseret og klar til brug, hvilket gør din malerproces mere effektiv. Den holdbare konstruktion sikrer, at du kan bruge den i flere projekter.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullebakke 18,5x19,5cm - 191615
Din bedømmelse