Facebook Pixel
Henter data...

Rullebakke 18,5x19,5cm - 191615

Varenummer
803191615
På lager
Brand
12,00  Kr.
Oversigt
  • 18,5 x 19,5 cm
  • Kunststof
  • Blå

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Effektivt Malerarbejde med Storch's 18,5 x 19,5 cm Rullebakke

At have det rette udstyr er afgørende for enhver maleropgave, og Storch's 18,5 x 19,5 cm rullebakke er et praktisk værktøj, der gør mindre malerprojekter mere effektive. Lad os udforske nogle af nøgleegenskaberne ved denne kompakte rullebakke.

Praktisk Størrelse

Denne rullebakke har en kompakt størrelse, der gør den ideel til mindre maleropgaver. Med dimensionerne på 18,5 x 19,5 cm kan den nemt rumme en malerrulle og en passende mængde maling. Dette gør det nemt at arbejde med små områder og sikrer en jævn påføring af malingen.

Holdbar Konstruktion

Holdbarhed er afgørende, når det kommer til malerudstyr, og Storch's rullebakke leverer på dette område. Den er fremstillet af holdbart kunststof, der kan modstå maling og gentagne brug uden at miste sin form eller styrke. Uanset hvor mange mindre malerprojekter du udfører, kan du regne med denne rullebakkes pålidelige ydelse.

Farvekodet

Med sin blå farve er Storch's rullebakke let at genkende og adskille fra andre malerudstyr. Farvekodningen hjælper med at organisere dit værktøj og forhindrer forvirring på arbejdspladsen. Du kan nemt skelne denne rullebakke fra andre redskaber, hvilket sparer tid og øger effektiviteten.

Universal Anvendelse

Storch's 18,5 x 19,5 cm rullebakke er alsidig og velegnet til brug med forskellige typer maling. Uanset om du maler vægge, lofter eller andre overflader, kan denne rullebakke opfylde dine behov og sikre en jævn og professionel påføring af malingen.

Storch's rullebakke i denne kompakte størrelse er ideel til mindre malerprojekter, hvor en større bakke ikke er nødvendig. Den hjælper med at holde malingen organiseret og klar til brug, hvilket gør din malerproces mere effektiv og problemfri. Den holdbare konstruktion sikrer, at du kan stole på denne rullebakke i flere projekter fremover, hvilket gør den til et værdifuldt redskab i enhver malers værktøjskasse.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullebakke 18,5x19,5cm - 191615
Din bedømmelse