Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Malerulleskaft stik Lang 10cm 8001

Varenummer
00932052
På lager
Brand
33,00  Kr.
Oversigt

Malerulleskaft lang, stik

Ergonomisk og grebsvenligt skaft. Unik spandeholder. Passer på Spekter forlængerskafter. 

Anvendelse:
  • Montering på forlængerskaft
  • bredde 10 cm
  • Lang stik

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

SPEKTER Malerulleskaft Stik Lang 10cm: Komfortabelt og Praktisk

Når det kommer til malerarbejde, er det vigtigt at have det rette værktøj til rådighed for at opnå professionelle resultater. Lad os udforske, hvordan SPEKTER Malerulleskaft med langt stik på 10cm kan forbedre din malerproces.

Ergonomisk Design for Komfortabelt Arbejde

Det ergonomiske og grebsvenlige design af malerulleskaftet sikrer, at du kan arbejde komfortabelt i længere perioder. Den behagelige greb reducerer træthed i hænder og arme, hvilket er afgørende for både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster.

Praktisk Spandeholder for Effektivitet

Den unikke spandeholder på malerulleskaftet giver dig mulighed for at have din malerspand inden for rækkevidde, hvilket gør det nemt at dyppe din malerulle i malingen uden besvær. Dette sparer tid og gør din malerproces mere effektiv og problemfri.

Passer på Spekter Forlængerskafter

Malerulleskaftet passer perfekt på Spekter forlængerskafter, hvilket gør det ideelt til opgaver, hvor du har brug for at nå højt op på væggene eller loftet. Dette gør det til et alsidigt værktøj til forskellige malerprojekter, både indendørs og udendørs.

Anvendelse og Montering

Anvend dette malerulleskaft til montering på et passende forlængerskaft, og oplev den komfort og bekvemmelighed, det tilbyder, når du arbejder med maling. Det ergonomiske design, den praktiske spandeholder og kompatibiliteten med Spekter forlængerskafter gør dine malerprojekter lettere og mere effektive.

SPEKTER Malerulleskaft Stik Lang 10cm er et praktisk værktøj til malerarbejde, der tilbyder både komfort og funktionalitet. Med sit ergonomiske design, praktiske spandeholder og kompatibilitet med forlængerskafter giver det dig mulighed for at opnå professionelle resultater med lethed og effektivitet i enhver maleropgave.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Malerulleskaft stik Lang 10cm 8001
Din bedømmelse