Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Malerulleskaft stik Lang 10cm 8001

Varenummer
00932052
På lager
Brand
33,00  Kr.
Oversigt

Malerulleskaft lang, stik

Ergonomisk og grebsvenligt skaft. Unik spandeholder. Passer på Spekter forlængerskafter. 

Anvendelse:
  • Montering på forlængerskaft
  • bredde 10 cm
  • Lang stik

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Malerulleskaft med langt stik er et praktisk værktøj til malerarbejde, der tilbyder både ergonomisk komfort og en unik spandeholder til din malerproces. Dette malerulleskaft er designet med fokus på brugervenlighed og funktionalitet og passer perfekt sammen med Spekter forlængerskafter.

Det ergonomiske og grebsvenlige skaft gør det behageligt at arbejde i længere perioder, hvilket er afgørende for professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster. Det reducerer træthed i hænder og arme og giver dig bedre kontrol over din malerulle.

Den unikke spandeholder er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at have din malerspand inden for rækkevidde, så du nemt kan dyppe din malerulle i malingen uden besvær. Dette sparer tid og gør din malerproces mere effektiv.

Malerulleskaftet passer nemt på Spekter forlængerskafter, hvilket gør det ideelt til opgaver, hvor du har brug for at nå højt op på væggene eller loftet. Dette gør det til et alsidigt værktøj til forskellige malerprojekter.

Anvend dette malerulleskaft til montering på forlængerskaft, og oplev den komfort og bekvemmelighed, det tilbyder, når du arbejder med maling. Det vil gøre dine malerprojekter lettere og mere effektive, så du kan opnå en professionel finish hver gang.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Malerulleskaft stik Lang 10cm 8001
Din bedømmelse