Ønsker du en ny facade på dit hus, men vil undgå de ulemper, der kan følge med vandskuring? Så kan Rockidan 505 Svumme være løsningen for dig. Denne metode tilbyder hurtige resultater og en holdbar overflade, der kan stå imod tidens tand. Her får du et indblik i fordelene ved at vælge svumme fremfor traditionel vandskuring.

Hvorfor Vælge Rockidan 505 Svumme?

Hurtig og Effektiv Renovering

Vandskuring er en populær facadeløsning, men den kan have flere svage punkter, såsom hurtig misfarvning og potentielle skader på husets konstruktion. Med Rockidan 505 Svumme får du en række praktiske, byggetekniske og økonomiske fordele, der gør renoveringsprocessen både hurtigere og mere holdbar.

Nem Påføring

Svummen kan enten trækkes på som en almindelig puds eller kostes på med en anstryger, hvilket bevarer den synlige stenstruktur og minimerer spild under påføringen. Denne alsidighed i påføringsmetoder gør det lettere at tilpasse renoveringen til dine specifikke behov.

Holdbar Overflade

En blanding af betonrenoveringsmørtel tilsat dispersion skaber en sejhård, kradsefast puds, der binder ubrydeligt til alt murværk, inklusiv de hårdtbrændte gule maskinsten. Dette sikrer, at facaden forbliver intakt og beskyttet i mange år.

Klar til Overmaling efter en Uge

En af de store fordele ved Rockidan 505 Svumme er den hurtige udtørring. Under de rette vejrforhold er svummen klar til overmaling efter blot 7-8 dage. Dette betyder, at du ikke behøver vente hele vinteren, som det ofte er tilfældet med traditionel vandskuring.

Ensartet Kulør uden Skjolder

Den vandafvisende overflade og hurtige udtørring forhindrer pudslaget i at trække misfarvende stoffer ud fra underlaget. Dette resulterer i en facade med en ensartet kulør og uden lyse skjolder, som ofte ses ved indfarvet puds.

Overmaling med DINOVA SI Fusion

Ved overmaling med DINOVA SI Fusion i hvid eller helt lyse farver er det ikke nødvendigt med en grunding. To lag facademaling er tilstrækkeligt, hvilket yderligere reducerer den samlede arbejdsmængde og tid.

Kort Renoveringsperiode

Med Rockidan 505 Svumme kan du fuldføre din facaderenovering på kun et par uger. Dette inkluderer både påføring af svumme og overmaling. Den hurtige proces minimerer besværet og eliminerer behovet for dyr genopstilling og dobbelt leje af stillads.

Erfaring og Kvalitet

Under referencerubrikken på vores hjemmeside kan du finde en række facadeprojekter, der er baseret på Rockidan 505 Svumme. De ældste projekter stammer fra midten af 1980'erne, hvilket vidner om holdbarheden og kvaliteten af denne løsning. Erfaringerne fra disse projekter har givet os et solidt grundlag for at tilbyde en facadeløsning, der kan stå imod tidens tand.

Hvis du ønsker en facaderenovering, der er både hurtig og holdbar, er Rockidan 505 Svumme et fremragende valg. Denne metode tilbyder ikke kun en smuk og ensartet overflade, men også en række praktiske fordele, der gør hele processen lettere og mere effektiv. Fra den nemme påføring til den hurtige udtørring og overmaling, sikrer Rockidan 505 Svumme, at din facade holder sig flot og beskyttet i mange år fremover.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Rockidan 505 Svumme kan forvandle din facade, eller besøg vores hjemmeside for at se eksempler på tidligere projekter. Med vores ekspertise og kvalitetsprodukter er du sikret et resultat, du vil være tilfreds med i mange år frem.