Når det kommer til overfladebehandling, er det essentielt at forstå, at der ikke findes en universalløsning, der passer til alle typer overflader og grunding. Hver overflade har sine egne unikke krav og egenskaber, som kræver specifik behandling for at opnå de bedste resultater. Hos Rockidan arbejder vi dagligt med en bred vifte af overflader og materialer, hvilket gør os i stand til at tilbyde ekspertvejledning til dit specifikke projekt.

Overfladetyper og Deres Krav

Kalkpuds

Kalkpuds er en traditionel og populær overfladebehandling, især i ældre bygninger. Det er åndbart og kan regulere fugt, hvilket gør det ideelt til vægge i gamle huse. Ved arbejde med kalkpuds er det vigtigt at bruge produkter, der er kompatible med kalk, for at undgå afskalning og sikre en langvarig finish.

Beton

Beton er et stærkt og holdbart materiale, men det kræver speciel behandling for at beskytte mod slitage og miljøpåvirkninger. Grunding af betonoverflader er afgørende for at sikre, at maling eller belægning binder ordentligt og forhindrer revner og afskalning.

Metaller

Metaller som stål og aluminium har brug for beskyttelse mod korrosion. Valg af den rette primer er essentiel for at skabe en god base for efterfølgende malingslag og for at beskytte mod rust og andre former for nedbrydning. Hos Rockidan kan vi vejlede dig i at vælge de bedste produkter til metaloverflader.

Malingssystemer

Valget af maling afhænger i høj grad af overfladens type og tilstand. For eksempel kræver gamle, malede overflader ofte en anden tilgang end nye, ubehandlede overflader. Uanset om du arbejder med akryl-, olie- eller epoxybaserede malinger, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit projekt.

Specifikke Udfordringer

Revner

Revner i vægge og overflader kan være en stor udfordring. Det er vigtigt at vælge et reparationssystem, der ikke kun fylder revnerne, men også forhindrer dem i at komme igen. Vi tilbyder produkter, der er designet til at bevæge sig med overfladen og dermed forhindre nye revner.

Korrosion

Korrosion er en betydelig trussel mod metaloverflader. Hos Rockidan har vi specialprodukter, der beskytter metaller mod korrosion, selv i de mest udfordrende miljøer. Vores eksperter kan hjælpe dig med at vælge de rette produkter for maksimal beskyttelse og holdbarhed.

Skimmel

Skimmel kan forårsage store skader på overflader og er sundhedsskadeligt. Vi tilbyder en række skimmelbekæmpelsesmidler og rådgivning om, hvordan du bedst kan beskytte dine overflader mod skimmelangreb. Vores løsninger sikrer et sundt og sikkert miljø, både indendørs og udendørs.

Skræddersyede Løsninger

Hos Rockidan forstår vi, at hvert projekt er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov. Vores ekspertteam kan vejlede dig i valg af den rette grunder og maling til dit projekt, hvilket sikrer et holdbart og æstetisk resultat. Vi har et bredt sortiment af produkter til både indendørs og udendørs brug samt til forskellige typer af overflader.

Kontakt Rockidan for Professionel Rådgivning

At vælge den rigtige behandling til dine overflader er afgørende for at sikre et vellykket resultat. Hos Rockidan er vi altid klar til at hjælpe med professionel rådgivning og vejledning. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for overfladebehandling og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning. Ring til os på telefon 74 61 33 66 eller send en mail til mail@rockidan.dk, og lad os hjælpe dig med dit næste projekt. Vores dedikerede team står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig de bedste råd til at opnå perfekte resultater.

Overfladebehandling kan være kompleks, men med den rette vejledning og de rette produkter kan du opnå fantastiske resultater. Hos Rockidan tilbyder vi den ekspertise og de løsninger, du har brug for, uanset hvilket overfladeprojekt du står overfor. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at sikre, at dit projekt bliver en succes.