Når det kommer til at håndtere forskellige overflader og grunding, er det vigtigt at huske, at der ikke findes én universal løsning, der passer til alt. Hos Rockidan arbejder vi dagligt med en bred vifte af overflader, hver med deres unikke krav og egenskaber.

Vi er specialister i at arbejde med forskellige materialer og overfladetyper, herunder kalkpuds, beton, metaller, malingstyper og meget mere. Uanset om det drejer sig om en ny eller gammel overflade, en sugende eller ikke-sugende undergrund, eller om der er specifikke udfordringer som revner, korrosion eller skimmel, så står vi klar til at hjælpe.

Vores ekspertteam kan vejlede dig i valg af den rette grunder og maling til dit projekt. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og sikrer et holdbart og æstetisk resultat. Vores sortiment omfatter produkter til både indendørs og udendørs brug samt til forskellige typer af overflader.

Hos Rockidan forstår vi vigtigheden af at vælge den rigtige behandling til dine overflader for at sikre et vellykket resultat. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning og vejledning. Ring til os på telefon 74 61 33 66 eller send en mail til mail@rockidan.dk, og lad os hjælpe dig med dit næste projekt.