Facebook Pixel

Monthly Archives: Oktober 2023

Henter data...
 1. October 18, 2023

  Maling tåler ikke frost

  Maling bør ikke udsættes for frost, da kulde kan have negative konsekvenser for malingens kvalitet og ydeevne. Her er nogle af de vigtigste grunde til, at maling ikke bør fryse:

  1. Separation af Bestanddele: Når maling udsættes for frost, kan forskellige bestanddele i malingen, som vand, opløsningsmidler og pigmenter, fryse ved forskellige temperaturer. Dette kan medføre, at malingen adskilles eller klumper op, hvilket gør den ubrugelig.

  2. Ændret Konsistens: Frost kan ændre malingens konsistens. Når malingen optøes efter at have været frosset, kan den blive tykkere eller tyndere, hvilket gør det svært at opnå den ønskede finish og dækkeevne.

  3. Nedsat Hæfteevne: Frostskader kan påvirke malingens evne til at binde sig til overfladen, hvilket kan resultere i dårlig vedhæftning. Dette betyder, at malingen kan skalle af eller skalle af over tid.

  4. Ændret Farve og Glans: Frost kan forårsage fa

  Læs mere
 2. October 17, 2023

  Dispersionsmaling: En Almindelig og Alsidig Malingstype

  Dispersionsmaling, også kendt som vandbaseret maling eller latexmaling, er en af de mest almindelige og alsidige typer af maling, der bruges i både bolig- og kommercielle malerprojekter. Navnet "dispersionsmaling" refererer til malingens base, der er vandbaseret, og dens egenskab til at danne en dispersion eller opløsning af farvestoffer og pigmenter i vand.

  Læs mere
 3. October 17, 2023

  Sådan Vælger Du den Rigtige Malerrulle: Nøglen til Et Perfekt Malerarbejde

  Maling af vægge, lofter og gulve kræver det rette udstyr for at opnå en fejlfri finish. En malerrulle på skaft er en uundværlig hjælp, der giver mulighed for et jævnt og professionelt resultat. Men hvilken malerrulle skal du vælge? Denne artikel guider dig igennem de vigtigste overvejelser for at finde den bedste malerrulle til dit projekt.

  Læs mere
 4. October 17, 2023

  Spartling af vægge - Sådan garanterer du en fejlfri fuldspartling

  Sådan forbereder du dig til spartling af vægge: Udstyr og materialer

  Når du skal i gang med at spartle dine vægge, er det vigtigt at have det rette udstyr og materiale klar. Her er en liste over, hvad du har brug for:

  Støvmaske: For at beskytte dig selv mod støv og partikler under slibning.
  Spartelmasse: Vælg en spartelmasse, der passer til dit projekt og underlaget.
  Bredspartel: En bredspartel bruges til at påføre og jævne spartelmassen på væggen.
  Japanspartelsæt: Dette sæt indeholder forskellige spartler i forskellige størrelser, der kan være nyttige til forskellige dele af processen.
  Girafsliber eller slibebræt: En girafsliber er ideel til at slibe større vægoverflader, mens et slibebræt kan være nyttigt til mere præcise områder.
  Sandpapir (evt. korn 120): Bruges til slibning af væggen.

  Læs mere
 5. October 16, 2023

  Rockidan Mineral Finspartel - Din Kælders Redning

  Når det kommer til indendørs vægge i din kælder, er det afgørende at vælge de rigtige materialer for at sikre både holdbarhed og beskyttelse mod potentielle fugtproblemer og skimmelvækst. Rockidan Mineral Finspartel er netop den type produkt, der kan gøre en betydelig forskel for din kælders udseende og funktion. Dette pålidelige valg til forberedelse af sugende overflader har en række fordele, der gør det til den optimale løsning til din kælder.

  Læs mere
 6. October 16, 2023

  Allergivenlig maling: Find den perfekte maling uden tilsætningsstoffer og MI

  Allergivenlig maling er en velkommen lettelse for alle, der lider af allergier eller overfølsomhed over for de traditionelle kemiske bestanddele i almindelig maling. Moderne malinger har gjort store fremskridt inden for bæredygtighed og brugervenlighed, men nogle mennesker oplever stadig ubehagelige reaktioner som kløe og irriterede øjne på grund af de tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, der anvendes i mange malingsprodukter.

  Læs mere