Facebook Pixel
Henter data...

Rullevasker Tornado - 195000

Varenummer
803195000
På lager
Kun 2 tilbage
Brand
1.106,00  Kr.
Oversigt

Praktisk og miljøvenlig rullevasker tilsluttes vandhane 
Rullevasken der holder dine malerruller super rene.

Rullevaskeren er lavet af robust plast.
Det beskidte vand kan opsamles, så det bortskaffes på en miljøbevidst måde evt. via spaltningsanlæg 

 

Mål på rulle vaskeren

Højde 37 cm toal Bredde 40 cm (bredde uden skruelåg 38) dybde 22 cm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Optimer dit malerarbejde med Rullevasker Tornado

Når det kommer til malerarbejde, er effektivitet og miljøvenlighed afgørende faktorer. Rullevasker Tornado er et innovativt værktøj, der ikke kun gør rengøring af malerruller til en leg, men også reducerer miljøbelastningen. Lad os udforske, hvordan dette produkt kan forbedre dine malerprojekter.

Funktionel Rengøringseffektivitet

Rullevaskeren er skabt med ét formål for øje: at lette processen med at rengøre malerruller. Når malerarbejdet er færdigt, og rullen skal rengøres, tilsluttes Rullevasker Tornado blot til en vandhane. Med enkle trin kan overskydende maling effektivt fjernes fra rullen, hvilket forbereder den til genbrug. Denne enkle, men effektive funktion sparer ikke kun tid, men også penge, da det tillader genbrug af malerruller og reducerer behovet for at købe nye.

Miljøvenlig Malerløsning

I en tid, hvor bæredygtighed er i fokus, er det afgørende at vælge produkter, der ikke kun er effektive, men også skånsomme mod miljøet. Rullevasker Tornado er designet med miljøvenlighed for øje. Den opsamler det snavsede vand fra rengøringen af malerrullen, hvilket gør det muligt at bortskaffe det på en miljømæssigt forsvarlig måde. Dette bidrager til at minimere affald og reducere mængden af forurenende stoffer i spildevandet. Ved at vælge Rullevasker Tornado viser du engagement i at reducere din miljøpåvirkning og tage ansvar for en bæredygtig fremtid.

Robust Konstruktion, Langvarig Brug

Et andet afgørende træk ved Rullevasker Tornado er dens robuste konstruktion. Produktet er fremstillet af holdbart plastmateriale, der kan modstå gentagen brug og eksponering for vand. Denne holdbarhed sikrer, at Rullevasker Tornado er en pålidelig ledsager i dit malerarbejde i lang tid fremover. Uanset om du er professionel maler eller gør-det-selv-entusiast, kan du være sikker på, at dette værktøj vil klare opgaven gang på gang.

Konklusion om Rullevasker Tornado

Rullevasker Tornado er ikke blot et praktisk værktøj til malere, det er også en miljøvenlig løsning, der prioriterer effektivitet og bæredygtighed. Ved at investere i dette produkt optimerer du dit malerarbejde ved at spare tid og penge gennem genbrug af malerruller. Samtidig viser du omtanke for miljøet ved at vælge en løsning, der reducerer affald og forurenende stoffer. Gør Rullevasker Tornado til din trofaste følgesvend, og oplev den ultimative kombination af praktisk brug og miljøvenlig fremgangsmåde i dit næste malerprojekt.


Se denne franske intro video af Tornado - 195000

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullevasker Tornado - 195000
Din bedømmelse