Facebook Pixel
Henter data...

Rullegitter galvaniseret 20x25 cm - 191220

Varenummer
803191220
På lager
Brand
51,00  Kr.
Oversigt
  • Praktisk rullegiter til malerspande
  • 20 x 25 cm
  • Perfekt til ovale spande
  • Minimere spild

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Dette galvaniserede rullegitter fra Storch er et praktisk tilbehør til malere, der bruger malerspande. Her er nogle vigtige oplysninger om dette produkt:

  1. Praktisk rullegitter: Rullegitteret er designet til at blive brugt sammen med malerspande og ruller. Det gør det nemt at dyppe rullen i malingen og derefter rulle overskydende maling af på rullegitteret, hvilket hjælper med at sikre, at du får en jævn påføring af maling på overfladen.

  2. Størrelse: Dette rullegitter måler 20 x 25 cm, hvilket gør det velegnet til ovale spande. Denne størrelse passer perfekt til spande, hvilket gør det nemt at placere og bruge rullegitteret.

  3. Minimer spild: Brugen af et rullegitter hjælper med at minimere spild af maling og sikrer, at du får mest muligt ud af din malingsbeholder. Det er en effektiv måde at kontrollere mængden af maling på din rulle og undgå overskydende malingdryp.

Rullegitteret er et praktisk værktøj, der kan gøre malerarbejdet mere effektivt og rent. Det er ideelt til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster, der ønsker at opnå præcise og ensartede resultater i deres projekter.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullegitter galvaniseret 20x25 cm - 191220
Din bedømmelse