Facebook Pixel
Henter data...

Rullegitter 22 x 30 cm- 191022

Varenummer
803191022
På lager
Brand
31,00  Kr.
Oversigt

Arbejde smartere, ikke hårdere
Slip for bøvlet og unødige omkostninger med rullespand og plasticposer.
Brug Rockidans Rullegitter, som passer perfekt til vores malerspande.
Hurtigt, nemt og bekvemt.

Smart rullegitter til malerspande

  • 22 X 30 cm
  • Minimerer spild
  • letter malerarbejdet

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Effektivt Malerarbejde med Rockidans Rullegitter

Rockidans Rullegitter er et eksempel på, hvordan små innovationer kan revolutionere malerarbejdet og gøre det mere effektivt og bekvemt. Her er fordelene ved at bruge dette smarte værktøj:

Tidsbesparelse

Ved at anvende et rullegitter sparer du værdifuld tid, da du undgår besværet med at fylde en rullespand og bære den rundt. Denne enkle ændring gør malerarbejdet mere strømlinet og hurtigere.

Reducerer Spild

Rullegitteret er designet til at minimere spild af maling ved at sikre en jævn fordeling af malingen på rullen. Dette resulterer i en mere effektiv brug af din maling og sparer dig penge i længden.

Praktisk Design

Med dimensioner på 22 x 30 cm passer rullegitteret perfekt til Rockidans malerspande. Dette praktiske design gør det nemt at bruge og sikrer en optimal pasform, hvilket gør din maleroplevelse endnu mere behagelig.

Miljøvenligt

Ved at reducere spild af maling bidrager rullegitteret også til en mere miljøvenlig tilgang til malerarbejde. Ved at mindske behovet for ekstra maling reducerer det samtidig din miljøpåvirkning.

Arbejd smartere, ikke hårdere, er nøglen til effektivt malerarbejde. Rockidans Rullegitter er et værktøj, der kan gøre en betydelig forskel i malerens hverdag ved at gøre arbejdet mere praktisk og økonomisk

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullegitter 22 x 30 cm- 191022
Din bedømmelse