Facebook Pixel
Henter data...

Rullegitter 22 x 30 cm- 191022

Varenummer
803191022
På lager
Brand
31,00  Kr.
Oversigt

Arbejde smartere, ikke hårdere
Slip for bøvlet og unødige omkostninger med rullespand og plasticposer.
Brug Rockidans Rullegitter, som passer perfekt til vores malerspande.
Hurtigt, nemt og bekvemt.

Smart rullegitter til malerspande

  • 22 X 30 cm
  • Minimerer spild
  • letter malerarbejdet

 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Rockidans Rullegitter er et glimrende eksempel på, hvordan små innovationer kan gøre malerarbejdet mere effektivt og bekvemt. Her er nogle af fordelene ved at bruge dette smarte rullegitter:

  1. Sparer Tid: Ved at bruge et rullegitter sparer du tid, da du undgår besværet med at fylde en rullespand og bære den rundt. Dette gør malerarbejdet mere strømlinet og hurtigere.

  2. Minimerer Spild: Rullegitteret er designet til at minimere spild af maling, da det giver en jævn fordeling af malingen på rullen. Dette betyder, at du bruger din maling mere effektivt og sparer penge.

  3. Praktisk Design: Med dimensioner på 22 x 30 cm passer rullegitteret perfekt til Rockidans malerspande. Dette gør det nemt at bruge og sikrer en god pasform.

  4. Miljøvenligt: Ved at reducere spild af maling bidrager rullegitteret også til en mere miljøvenlig tilgang til malerarbejde, da det mindsker behovet for ekstra maling.

Arbejde smartere, ikke hårdere, er nøglen til effektivt malerarbejde. Rockidans Rullegitter er et værktøj, der kan gøre en betydelig forskel i malerens hverdag ved at gøre arbejdet mere praktisk og økonomisk.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rullegitter 22 x 30 cm- 191022
Din bedømmelse