I verdenen af malinger og belægninger er vandig epoxymaling en ægte banebrydende innovation. Denne særlige type maling skiller sig ud ved at kunne tåle at stå under vand i længere tid uden at miste sin integritet eller afgive stoffer til vandet. Rockidan har været frontløbere i udviklingen af denne vandige epoxymaling, der har fundet anvendelse i en lang række imponerende projekter, inklusive svømmebassiner, vandtanke og senest i det spektakulære sælarium ved Fiskeri- og Søfartsmuseet ved Esbjerg.

Den Unikke Egenskab ved Vandig Epoxymaling

Den mest overvældende egenskab ved Rockidans vandige epoxymaling er dens enestående evne til at stå under vand i længere tid uden at vise tegn på forringelse. Dette gør det muligt at anvende denne maling i projekter, hvor malingen er konstant udsat for vand, hvilket tidligere var en udfordring. Andre malingstyper ville normalt skalle af eller opløses i vand, hvilket krævede hyppig vedligeholdelse og genbehandling. Rockidans vandige epoxymaling eliminerer dette problem og giver mulighed for længere holdbarhed og mindre vedligeholdelse.

Anvendelse i Det Spektakulære Sælarium ved Fiskeri- og Søfartsmuseet

Entreprenørfirmaet DS Semaco har udnyttet de forbløffende egenskaber ved Rockidans vandige epoxymaling i konstruktionen af det nye sælarium ved Fiskeri- og Søfartsmuseet ved Esbjerg. Dette imponerende bygningsværk omfatter et bassin, der omgives af en naturtro sandstrand og sandbanker, der genskaber det majestætiske Vadehav, som findes ud for Esbjergs kyst. Epoxymalingen blev specialfremstillet i en unik sandfarve, der sammen med den afsandede overflade på bankerne giver et autentisk og naturligt udseende. Dette har bidraget til en realistisk og smuk reproduktion af det danske kystlandskab og Vadehavets unikke økosystem.

En Oplevelse for Besøgende og Sæler

Det nye sælarium giver besøgende mulighed for at opleve sælerne på nært hold. Man kan observere dem både ovenfra fra de mange tilskuerpladser og fra siden gennem ruder i siden af bassinet. Denne unikke mulighed for kontakt med havets fascinerende skabninger skaber en spændende og uddannelsesrig oplevelse for besøgende i alle aldre.

En Landvinding i Malerverdenen

Rockidans vandige epoxymaling er ikke kun en landvinding i malerverdenen, men også et bevis på, hvordan innovation og teknologi kan skabe bemærkelsesværdige og autentiske oplevelser. Dette projekt ved Fiskeri- og Søfartsmuseet ved Esbjerg tjener som et fremragende eksempel på, hvordan mennesker og dyr kan dele en oplevelse, der forbinder os med naturen og havets vidunderlige skabninger. Rockidans vandige epoxymaling åbner døren for en verden af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.