Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Original Syntetisk Baselyer Active Bottom Long - Grå

Varenummer
154212-15700 BL Bottom long
På lager
Kun %1 tilbage
Brand
Fra 315,00  Kr. Normalpris 450,00  Kr.
Oversigt

154212-15700 BL Bottom long

Er mere slidstærk, tørre hurtigere og knap så dyr som Merinould.

Lavet i 100% polyester, sidder ind til kroppen og føles dejlig blød mod huden.

Behagelig varm og behandlet med Odlo Effect som hindrer svedlugt.

Er hurtigtørrende og derfor har du næsten altid et tørt lag inderst mod huden.

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Odlo Original Syntetisk Baselyer Active Bottom Long - Grå: Den Perfekte Kombination af Komfort og Funktionalitet

Når det kommer til outdoor-aktiviteter og sport, er valget af baselayer afgørende for at opnå optimal komfort og ydeevne. Odlo Original Syntetisk Baselyer Active Bottom Long - Grå er et fremragende valg, der tilbyder en række fordele sammenlignet med traditionelle materialer som merinould. I denne artikel vil vi udforske de mange egenskaber og fordele ved dette produkt, samt hvorfor det er et ideelt valg for enhver aktiv person.

Slidstærk og Økonomisk

Slidstyrke

Odlo Original Syntetisk Baselyer er kendt for sin høje slidstyrke. Lavet af 100% polyester, er dette baselayer designet til at modstå slid og rivning, hvilket gør det til et holdbart valg for både daglig brug og intense aktiviteter. Polyesterens robusthed betyder, at tøjet kan bruges igen og igen uden at miste sin form eller funktionalitet.

Økonomisk Fordel

En anden væsentlig fordel ved Odlo's syntetiske baselayer er prisen. Sammenlignet med merinould er dette produkt betydeligt mere økonomisk, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gør det til et attraktivt valg for dem, der ønsker høj ydeevne uden at sprænge budgettet.

Komfort og Pasform

Blød Mod Huden

Odlo Original Syntetisk Baselyer er designet til at sidde tæt ind til kroppen og føles dejlig blød mod huden. Dette er afgørende for at undgå irritation og ubehag under aktiviteter. Den tætsiddende pasform sikrer også, at baselayeren følger kroppens bevægelser, hvilket giver maksimal komfort og frihed.

Ergonomisk Design

Produktets ergonomiske design sikrer, at det passer perfekt til kroppens konturer. Dette betyder, at du kan bevæge dig frit og ubesværet, uanset hvilken aktivitet du er engageret i. Den tætsiddende natur af dette baselayer forhindrer også, at det samler sig eller ruller op, hvilket ofte kan være et problem med løsere tøj.

Varme og Beskyttelse

Behagelig Varm

Odlo's baselayer er designet til at holde dig behageligt varm under kolde forhold. Det syntetiske materiale har fremragende isoleringsegenskaber, hvilket betyder, at det effektivt holder på varmen tæt på kroppen. Dette gør det til et ideelt valg for udendørs aktiviteter i koldt vejr.

Odlo Effect: Hindring af Svedlugt

Et unikt træk ved dette baselayer er Odlo Effect-behandlingen, som effektivt hindrer svedlugt. Dette er en kæmpe fordel for dem, der er aktive i længere perioder, da det hjælper med at holde dig frisk og komfortabel, selv efter intens træning.

Funktionalitet

Hurtigtørrende

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Odlo Original Syntetisk Baselyer er dets hurtigtørrende egenskaber. Polyesterens evne til hurtigt at transportere fugt væk fra huden betyder, at du næsten altid har et tørt lag inderst mod huden. Dette forhindrer ikke kun ubehag, men reducerer også risikoen for kuldechok i kolde omgivelser.

Let at Vedligeholde

Dette baselayer er også utroligt let at vedligeholde. Det kan maskinvaskes og tørrer hurtigt, hvilket gør det nemt at holde rent og klar til næste brug. Dette er en stor fordel for dem, der ofte er på farten eller deltager i udendørs aktiviteter, hvor vaskemuligheder kan være begrænsede.

Køb Odlo Original Syntetisk Baselyer hos Rockidan

Er du klar til at opgradere dit outdoor- og sportstøj med Odlo Original Syntetisk Baselyer Active Bottom Long - Grå? Du kan nemt købe dette fantastiske produkt online hos Rockidan eller besøge Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Rockidan tilbyder et bredt udvalg af kvalitets sportstøj og tilbehør, og deres erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte udstyr til dine behov.

Få Professionel Vejledning hos Rockidan

Har du spørgsmål eller brug for vejledning omkring valg af baselayer eller andre produkter, kan du kontakte Rockidan på telefon 74613366 eller sende en mail til mail@rockidan.dk. Deres dygtige team er klar til at besvare dine spørgsmål og give dig de bedste råd til at opnå optimal komfort og ydeevne i dine aktiviteter.

Odlo Original Syntetisk Baselyer Active Bottom Long - Grå er en ideel kombination af komfort, funktionalitet og økonomi. Med dets slidstyrke, blødhed mod huden, varmeegenskaber og hurtigtørrende materiale er det et fremragende valg for enhver, der ønsker at forbedre deres udendørs- og sportsoplevelser. Køb det hos Rockidan og oplev forskellen på din næste udendørs eventyr eller træning.
 

Anvendelse: Ude, koldt vejr
Type: Baselayer, underdel
Køn: Herre
Fit: Regulær. Almindeligt ind til kroppen
Tøj lag: 1. lag/Baselayer
Sæson: Forår, efterår og vinter
Egenskaber: Slidstærk, hurtigtørrende, antibakteriel behandlet
Materiale: 100% Polyester
Syninger: Flad
Anvendelsesområder:  Arbejde, golf, fritid, multisport, alpin og langrend
Temperaturområde: 10° til 25° grader. afhængig af aktivitet. Se yderligere nederst på siden

Bedst fra moderat til hårdt arbejde i temperaturområder:
Let arbejde 15°- -10° grader
Moderat arbejde 0 - -15° grader
Hårdt arbejde -12°--22° grader

X-LIGHT Holder kroppen tør på varme dage og intens aktivitet

LIGHT For optimal kropstemperatur hele året rundt under alle former for aktivitet.

WARM Giver Komfortabel varme i vinterkulden

X-WARM Isolerer, beskytter og varmer kroppen under ekstremt kolde vejrforhold

INNOVATIV BÆREDYGTIG OG YDERST EFFEKTIV LUGTKONTROLTEKNOLOGI

ZeroScent maksimerer dit velvære ved at minimere kropslugt. Antilugtteknologien er organisk baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene. Det eneste, du ikke gør, er at føle ildelugtende!

  • lugtkontrol
  • komfort hver dag
  • bæredygtig efterbehandling

Du kan ikke forbedre din præstation og holde dig i form uden at svede – det er helt sundt og naturligt. ZeroScent anti-lugt teknologi er organisk-baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene.

Du kan nyde ZeroScent især med den nye Blackcomb eller den nye Sports Underwear kollektion.

TREDOBBELT HANDLING

HeiQ Fresh SPQR triple-action styrer og eliminerer dårlig lugt fra starten. Kombinationen af disse 3 handlinger gør det muligt at angribe lugte, før de overhovedet dannes. Dette er processen:

  • Forringe bakteriers stofskifte
  • Fjernelse af bakterier takket være sølv-ion's antimikrobielle natur
  • Let udvaskning af lugten ved hjælp af den holdbare barrierefilm skabt af aminosukker omkring fiberen

LANGVARIG OG BÆREDYGTIG

Mens brugen af sølvioner er meget udbredt i tekstilindustrien, har HeiQ udviklet et biobaseret alternativ, som vi implementerede i vores ZeroScent-teknologi. Vi er endelig kommet med en formel, der er godt for både mennesker og miljø:

  • Mere forfriskende effekt
  • Bedre bæredygtighed ved at reducere brugen af sølv
  • Reduceret vaskefrekvens

 

   
Mere information
OdloWARM
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Original Syntetisk Baselyer Active Bottom Long - Grå
Din bedømmelse