Facebook Pixel
Henter data...

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk - Sort og grå

Varenummer
187102-60215 BL Bottom 3-4
På lager
Kun %1 tilbage
Brand
Fra 419,30  Kr. Normalpris 599,00  Kr.
Oversigt

187102-60215 BL Bottom ¾

Samme fantastiske funktioner som udgaven i fuld længde, dog kun med ¾ benlængde.
Her er fokus på beskyttelse af de store lårmuskler, og samtidig ikke at være for varm, da de ikke dækker læggen og nedefter.
Dette gør dem behagelige at have på i skiftende temperaturer og aktiviteter, samt arbejde inde og ude.
En fantastisk beklædningsdel, der kan bruges til næsten alt.

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk - Sort og Grå

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk i sort og grå er en beklædningsdel, der kombinerer funktionalitet og komfort på en enestående måde. Denne ¾-længde baselayer tilbyder de samme fantastiske funktioner som den fulde længde udgave, men med ekstra fordele, der gør den ideel til brug under forskellige temperaturer og aktivitetsniveauer.

Funktionalitet og Design

Beskyttelse og Ventilation

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom er designet med fokus på at beskytte de store lårmuskler uden at dække læggen og nedefter. Dette design sikrer, at du ikke bliver for varm, hvilket gør dem særligt behagelige at have på i skiftende temperaturer. Ved at stoppe ved knæet, giver de optimal ventilation og forhindrer overophedning, hvilket gør dem ideelle til både indendørs og udendørs aktiviteter.

Materiale og Teknologi

Disse baselayer bukser er fremstillet af syntetiske materialer, der er kendt for deres fugttransporterende egenskaber. Dette betyder, at sved hurtigt og effektivt ledes væk fra kroppen, hvilket hjælper med at holde huden tør og komfortabel. Materialet er også hurtigtørrende, hvilket yderligere forbedrer komforten og funktionaliteten under intens fysisk aktivitet.

Anvendelsesmuligheder

Perfekt til Sport

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom er perfekt til en bred vifte af sportsgrene, herunder løb, cykling, fitness og andre udendørs aktiviteter. Den korte længde gør dem ideelle til varmere vejr, mens de stadig giver tilstrækkelig beskyttelse og støtte til de store muskler. Uanset om du træner hårdt i fitnesscenteret eller deltager i en udendørs sportsbegivenhed, vil disse bukser hjælpe dig med at opnå optimal ydeevne.

Ideel til Arbejde

Disse baselayers er også fremragende til dem, der arbejder i skiftende temperaturer og miljøer. Håndværkere og andre, der tilbringer tid både indendørs og udendørs, vil sætte pris på komforten og fleksibiliteten, som denne beklædningsdel tilbyder. De holder dig varm, når du har brug for det, men forhindrer overophedning under fysisk krævende arbejde.

Daglig Brug

Ud over sport og arbejde er Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom også velegnede til daglig brug. De er komfortable nok til at have på hele dagen, og deres evne til at regulere temperatur og fugt gør dem ideelle til enhver situation. Uanset om du slapper af derhjemme eller er på farten, vil disse bukser holde dig komfortabel.

Køb hos Rockidan

Tilgængelighed

Du kan nemt købe Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom online hos Rockidan eller besøge vores fysiske butik i Aabenraa. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbaselayers og andre beklædningsgenstande til både arbejde og sport. Besøg vores webshop på Rockidan for at se vores fulde sortiment.

Professionel Vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse eller model der er bedst for dig, er du altid velkommen til at kontakte Rockidan for vejledning. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte baselayer til dine behov. Ring til os på telefon 74613366 eller send en mail til mail@rockidan.dk for personlig rådgivning.

Fordele ved Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom

Komfort og Bevægelsesfrihed

En af de største fordele ved Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom er den komfort og bevægelsesfrihed, de tilbyder. Den tætsiddende pasform sikrer, at bukserne bliver på plads, mens det strækbare materiale følger dine bevægelser uden at begrænse dig. Dette gør dem perfekte til dynamiske aktiviteter, både på arbejde og i sport.

Holdbarhed og Vedligeholdelse

Odlo er kendt for deres høje kvalitet og holdbare produkter, og denne baselayer er ingen undtagelse. De syntetiske materialer er slidstærke og modstandsdygtige overfor gentagen vask og slid, hvilket sikrer, at dine bukser holder i lang tid. De er også lette at vedligeholde og kræver minimal pleje for at forblive i god stand.

Stilfuldt Design

Med deres elegante sorte og grå design ser disse baselayers ikke kun godt ud, men de præsterer også godt. De kan nemt kombineres med andre sportstøj og arbejdstøj, hvilket gør dem til en stilfuld og praktisk tilføjelse til din garderobe.

Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom er et fremragende valg for dem, der søger en pålidelig og komfortabel baselayer til både arbejde og sport. Med deres svedtransporterende egenskaber, komfortable pasform og alsidige anvendelsesmuligheder er disse bukser en investering i komfort og ydeevne. Besøg Rockidan online eller i vores butik for at finde din næste baselayer og oplev forskellen i kvalitet og funktionalitet.

 

Anvendelse: Ude, inde, koldt vejr, skiftende aktivitet
Type: Baselayer, underdel 3/4 længde
Køn: Herre
Fit: Tætsiddende.
Tøj lag: 1. lag/Baselayer
Sæson: Forår, efterår og vinter
Egenskaber: Slidstærk, hurtigtørrende, antibakteriel behandlet
Materiale: 61% Polyester, 35% Polyamide, 4% Elastane
Syninger: Flad
Anvendelsesområder:  Arbejde, golf, fritid, multisport, alpin og langrend
Temperaturområde: 10° til 25° grader afhængig af aktivitet. Se yderligere nederst på siden

Bedst fra let til moderat arbejde i temperaturer i temperaturområde:
Let arbejde 15°- -10° grader
Moderat arbejde 0 - -15° grader
Hårdt arbejde -12°--22° grader

X-LIGHT Holder kroppen tør på varme dage og intens aktivitet

LIGHT For optimal kropstemperatur hele året rundt under alle former for aktivitet.

WARM Giver Komfortabel varme i vinterkulden

X-WARM Isolerer, beskytter og varmer kroppen under ekstremt kolde vejrforhold

INNOVATIV BÆREDYGTIG OG YDERST EFFEKTIV LUGTKONTROLTEKNOLOGI

ZeroScent maksimerer dit velvære ved at minimere kropslugt. Antilugtteknologien er organisk baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene. Det eneste, du ikke gør, er at føle ildelugtende!

  • lugtkontrol
  • komfort hver dag
  • bæredygtig efterbehandling

Du kan ikke forbedre din præstation og holde dig i form uden at svede – det er helt sundt og naturligt. ZeroScent anti-lugt teknologi er organisk-baseret og forhindrer lugtstoffer i at trænge ind i fibrene.

Du kan nyde ZeroScent især med den nye Blackcomb eller den nye Sports Underwear kollektion.

TREDOBBELT HANDLING

HeiQ Fresh SPQR triple-action styrer og eliminerer dårlig lugt fra starten. Kombinationen af disse 3 handlinger gør det muligt at angribe lugte, før de overhovedet dannes. Dette er processen:

  • Forringe bakteriers stofskifte
  • Fjernelse af bakterier takket være sølv-ion's antimikrobielle natur
  • Let udvaskning af lugten ved hjælp af den holdbare barrierefilm skabt af aminosukker omkring fiberen

LANGVARIG OG BÆREDYGTIG

Mens brugen af sølvioner er meget udbredt i tekstilindustrien, har HeiQ udviklet et biobaseret alternativ, som vi implementerede i vores ZeroScent-teknologi. Vi er endelig kommet med en formel, der er godt for både mennesker og miljø:

  • Mere forfriskende effekt
  • Bedre bæredygtighed ved at reducere brugen af sølv
  • Reduceret vaskefrekvens

 

   
Mere information
OdloWARM
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Odlo Baselayer BL 3/4 Bottom Syntetisk - Sort og grå
Din bedømmelse