Facebook Pixel
Henter data...

Refill 25cm blå/grå stribe 12mm 143825

Varenummer
803143825
På lager
Kun 1 tilbage
Brand
105,00  Kr.
Oversigt
  • Malerrulle
  • Til glatte overflader
  • 25 cm 

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Storch Malerrulle Refill 25cm blå/grå stribe 12mm

Når det kommer til at opnå en ensartet og professionel finish på dine malerprojekter, er valget af den rette malerrulle afgørende. Storch Malerrulle Refill 25cm med blå/grå stribe og 12mm luv er et ideelt valg for både hjemme- og professionelle malere, der søger præcision og kvalitet. Denne malerrulle er designet til at levere fremragende resultater på glatte overflader, hvilket gør den til en uundværlig del af dit malerværktøjssæt.

Egenskaber

Optimal til Glatte Overflader

Storch Malerrulle Refill er specielt udviklet til brug på glatte overflader. Den 12mm lange luv sikrer, at malingen påføres jævnt og glat, hvilket er afgørende for at opnå et professionelt udseende. Denne rulle er perfekt til vægge, lofter og andre store, flade overflader, hvor en jævn finish er ønskelig.

Størrelse og Konstruktion

Med en bredde på 25 cm er denne malerrulle ideel til større flader, hvilket gør arbejdet mere effektivt og tidsbesparende. Rullens størrelse gør det nemt at dække store områder hurtigt, mens den blå/grå stribe sikrer, at rullen er let at identificere blandt dine værktøjer.

Materiale og Holdbarhed

Storch Malerrulle Refill er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den robuste konstruktion betyder, at rullen kan modstå gentagne brug og rengøring, hvilket gør den til en økonomisk investering for både hjemme- og professionelle malere.

Fremragende Malingoptagelse og Frigivelse

Denne malerrulle er designet til at optage og frigive maling effektivt. Dette betyder, at du kan arbejde mere jævnt og med færre dyppinger i malerspanden, hvilket sparer tid og reducerer spild. Den ensartede frigivelse af maling sikrer, at overfladen dækkes jævnt, hvilket er afgørende for et professionelt resultat.

Anvendelsesområder

Boligprojekter

Storch Malerrulle Refill er ideel til boligprojekter, herunder maling af vægge og lofter i stuer, soveværelser og andre rum. Den 25 cm brede rulle gør det nemt at dække store områder hurtigt, mens den 12mm luv sikrer en jævn og glat finish, der er fri for striber og ujævnheder.

Professionelle Malerprojekter

For professionelle malere er denne rulle et fremragende valg til kommercielle og industrielle projekter. Den høje kvalitet og holdbarhed betyder, at rullen kan klare intensive arbejdsbelastninger og levere konsekvent gode resultater. Uanset om du arbejder på kontorbygninger, skoler eller andre store projekter, vil Storch Malerrulle Refill hjælpe dig med at opnå et professionelt finish.

Diverse Overflader

Mens denne malerrulle er optimeret til glatte overflader, er den også alsidig nok til at blive brugt på let strukturerede overflader. Dette gør den til et godt valg for projekter, der kræver en høj grad af fleksibilitet og præcision.

Sådan Bruges Storch Malerrulle Refill

Forberedelse

For at opnå de bedste resultater med Storch Malerrulle Refill, er det vigtigt at forberede overfladen korrekt. Sørg for, at overfladen er ren, tør og fri for støv og snavs. Eventuelle huller eller revner bør fyldes og slibes glatte, før du begynder at male.

Påføring af Maling

Dyp rullen i malingen og rul den frem og tilbage i malerspanden for at sikre, at malingen er jævnt fordelt på rullen. Start med at påføre malingen i et "W" eller "M" mønster på væggen og fyld derefter de tomme områder ud ved at rulle op og ned. Dette sikrer, at malingen påføres jævnt og reducerer risikoen for striber.

Vedligeholdelse og Rengøring

Efter brug skal rullen rengøres grundigt for at fjerne al overskydende maling. Brug varmt vand og sæbe til vandbaseret maling eller et passende opløsningsmiddel til oliebaseret maling. Skyl rullen grundigt og lad den tørre helt, før du opbevarer den. Korrekt vedligeholdelse sikrer, at rullen forbliver i god stand og kan bruges mange gange.

Fordele ved Storch Malerrulle Refill

  • Høj Kvalitet: Fremstillet af robuste materialer for langvarig ydeevne.
  • Effektiv Malingspåføring: Optager og frigiver maling jævnt for en glat finish.
  • Alsidig: Ideel til både bolig- og professionelle projekter.
  • Nem Identifikation: Den blå/grå stribe gør rullen let at finde blandt dine værktøjer.
  • Reduceret Spild: Færre dyppinger i malerspanden sparer tid og reducerer spild.

Storch Malerrulle Refill 25cm med blå/grå stribe og 12mm luv er en fremragende løsning for enhver, der søger en kvalitetsmalerrulle til glatte overflader. Dens holdbarhed, effektivitet og alsidighed gør den til et must-have værktøj for både hjemme- og professionelle malere. For mere information eller køb af Storch Malerrulle Refill, besøg Rockidan online eller i Rockidans fysiske butik i Aabenraa. Få vejledning hos Rockidan på telefon 74613366 eller på mail mail@rockidan.dk.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Refill 25cm blå/grå stribe 12mm 143825
Din bedømmelse