Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Malerulleskaft stik 25cm 8025

Varenummer
00935477
På lager
Brand
37,00  Kr.
Oversigt

Malerulleskaft, stik

8 mm stål. Ergonomisk og grebsvenligt skaft. Unik spandeholder. Passer på Spekter forlængerskafter. 

Anvendelse:
  • Montering på forlængerskaft
  • bredde 25 cm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

SPEKTER Malerulleskaft Stik 25cm: Effektivt Værktøj til Malerarbejde

Når det kommer til malerarbejde, er det vigtigt at have det rette værktøj til rådighed for at opnå professionelle og fejlfri resultater. Lad os udforske, hvordan SPEKTER Malerulleskaft med stik på 25cm kan forbedre din malerproces.

Robust Konstruktion af 8 mm Stål

Malerulleskaftet er fremstillet af solidt 8 mm stål, hvilket sikrer en robust og holdbar konstruktion. Dette gør det ideelt til håndtering af selv de mest krævende maleropgaver med lethed og pålidelighed.

Ergonomisk Design for Komfortabelt Arbejde

Det ergonomiske og grebsvenlige design af malerulleskaftet sikrer, at du kan arbejde komfortabelt, selv under længere perioder. Den behagelige greb giver dig bedre kontrol over din malerulle, hvilket er afgørende for at opnå en professionel finish på dine vægge eller overflader.

Praktisk Spandeholder for Effektivitet

Den unikke spandeholder på malerulleskaftet er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at have din malerspand inden for rækkevidde. Dette sparer dig tid og besvær, da du nemt kan dyppe din malerulle i malingen uden at skulle bøje dig eller gå frem og tilbage mellem malerområdet og spanden.

Passer på Spekter Forlængerskafter

Malerulleskaftet er kompatibelt med Spekter forlængerskafter, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse længden efter behov og opnå større rækkevidde og fleksibilitet i dine malerprojekter.

Bredde på 25 cm til Større Områder

Med en bredde på 25 cm er dette malerulleskaft velegnet til malerprojekter, hvor du har brug for at dække større områder på kort tid. Dette gør det ideelt til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster, der ønsker at opnå effektive og professionelle resultater.

SPEKTER Malerulleskaft Stik 25cm er et værdifuldt værktøj til malerarbejde, der tilbyder både komfort og funktionalitet. Med sin robuste konstruktion, ergonomiske design, praktiske spandeholder og kompatibilitet med Spekter forlængerskafter, vil dette malerulleskaft forbedre din malerproces og hjælpe dig med at opnå professionelle resultater på dine vægge og overflader med lethed

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Malerulleskaft stik 25cm 8025
Din bedømmelse