Facebook Pixel
Henter data...

SPEKTER Malerulleskaft stik 25cm 8025

Varenummer
00935477
På lager
Brand
37,00  Kr.
Oversigt

Malerulleskaft, stik

8 mm stål. Ergonomisk og grebsvenligt skaft. Unik spandeholder. Passer på Spekter forlængerskafter. 

Anvendelse:
  • Montering på forlængerskaft
  • bredde 25 cm

Billigst på PriceRunner

Send til DK Beregn fragt

Malerulleskaft med stik er et værdifuldt værktøj til malerarbejde, og det tilbyder en række praktiske funktioner for at gøre din malerproces mere effektiv og komfortabel. Dette malerulleskaft er fremstillet af solidt 8 mm stål og er udstyret med et ergonomisk og grebsvenligt skaft samt en unik spandeholder. Det er også kompatibelt med Spekter forlængerskafter.

Malerulleskaftets 8 mm stålstang er robust og holdbar, hvilket sikrer, at det kan håndtere de krævende opgaver ved malerarbejde. Det ergonomiske og grebsvenlige skaft gør det behageligt at arbejde med i længere perioder og giver dig bedre kontrol over din malerulle.

Den unikke spandeholder er en praktisk funktion, der gør det let at have din malerspand inden for rækkevidde, hvilket sparer dig tid og besvær, når du skal dyppe din malerulle i malingen.

Dette malerulleskaft har en bredde på 25 cm, hvilket gør det velegnet til malerprojekter, hvor du har brug for at dække større områder på kort tid.

Anvend dette malerulleskaft ved at montere det på et passende forlængerskaft, og oplev den bekvemmelighed og effektivitet, det bringer til dine malerprojekter. Med dette værktøj kan du opnå en professionel finish på dine vægge og overflader med lethed.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SPEKTER Malerulleskaft stik 25cm 8025
Din bedømmelse